Társszerzők

Marc Stephen

István Márk

Író, természettudós, humorista, számítógépes kocka.

Kedves olvasóink, megejtem bemutatkozásom, annak tudatában, hogy ezen sorok fent vannak az interneten!

A weboldal tulajdonosával, Mihály kollegával szomszédi viszonyt ápolunk, közös célunk, hogy kitűnő írók legyünk – vagy legalábbis hasznos olvasnivalókat hozzunk létre.

1977-ben születtem, gyermekkorom olvasással telt el, kamaszkoromban pedig elcsábított a mikroszámítógépek világa, így félig-meddig informatikus lettem. Első novellámat kénytelen voltam felolvasni a középiskolás osztálytársaimnak, mert az irodalomtanárom erre kért, én pedig e felkérésnek izgulva és pironkodva eleget tettem!

Szeretem a fanyar, intelligens humort, elsőként Rejtő Jenő ponyvái hatottak rám. Természetesen rém komoly is tudok lenni, de írásaim mindig is humorral lesznek átitatva, cikkeimet a „Marc Stephen” kategória alatt láthatják, hiszen csupán átfordítottam angolra a magyar nevemet.

Szeretem a jó modort, az természetet, a flórát és faunát, családomat, barátaimat, a jó söröket és jó borokat. Általában szédelgek az utcán, Budapesti lakosként nézegetem a város változását, keresem a témát, összeszedem a szemetet a környéken, és remélem, hogy egyszerű és becsületes szándékaim kiderülnek írásaimból. Jelenleg agglegény vagyok, így van időm okoskodni!

Kerestem a számítógépeimen egy fotót magamról, mely megmutatja, hogy miként nézek ki, a fentebb látható fotó a releváns, tényleg ilyen fizimiskám van, ölemben pedig szépséges húgocskám egyik gyermeke látható.

tmz