A gonosz boldog napjai

Zámbó Jimmy életben van, de a Hamas fogva tartja egy rákos gyerekeket gyógyító kórház alatti mínusz ötvennyolcadik emeleten. Forrás: az IDF most olvasta ki egy likvidált hatéves terrorista kódolt órarendjéből. Mindannyian ismerhetjük már az izraeli hadsereg módszereit és elhivatottságát a gyermekgyilkolásra, így a magam részéről nem érzem túlzásnak ezt a humort. Az a zavarba ejtő, hogy Izrael bánásmódja a palesztinokkal meg más etnikai kisebbségekkel a megalakulása óta annyira gonosz, hogy valakinek, aki csak a zsidóság keresztények általi üldözését ismeri Európában, ezek az atrocitások tényleg hihetetlennek és koholtnak hangzanak. Pedig nem azok. És egyébként úgy is viselkednek az ilyen emberek, mint akik – az eddigi ismereteiknek megfelelően – nem is tudják elképzelni, hogy a zsidóságon kívül egyéb más népek lehetnek vallási és más jellegű üldözéseknek az elszenvedői.

Őrület, hogy az a Német Szövetségi Köztársaság ítél el antiszemitizmusért, szabad Palesztina mellett való kiállásért tüntetőket – köztük zsidókat is -, ami ezerkilencszáznegyvenöt után az összes náci tisztviselőt és katonát a keblére ölelte. Egy ciszjordániai palesztin nőt az izraeli rendőrség letartóztatta egy új terrortörvény értelmében, amely betiltja a „passzív” közösségi média használatát. A nő mindössze szolidaritást és fegyverszünetet szeretett volna Gázában. Egy évet kaphat ezekért a törekvéseiért. Nem lehet tehát az igazán cionista uralom alatt országokban nyíltan szolidaritást vállalni Palesztináért. Szinte hasonló a helyzet Magyarországon is, ahol a rendőrség megtiltotta a palesztinok melletti fővárosi vonulást palesztin zászlókkal, mondván, hogy ebben az országban a terroristák nyílt támogatása nem engedélyezett, és soha nem is lesz az. Tehát, hogyha nyíltan kiállsz egy nép mellett az ő zászlajával kezedben, akkor ennek értelmében te terroristákat támogatsz.

Hetedszer tiltották meg Magyarországon a palesztinbarát tüntetést, amelynek következtében a HASZ bírósághoz fordul annak a magánszemélynek a képviseletében, akinek bejelentésére a rendőrség nem engedélyezte a békepártinak meghirdetett demonstráció megtartását. Magyarország Netanyahu leghűségesebb csatlósa és szolgája, hiszen szinte minden más országban engedélyezett a palesztinok melletti szolidaritás kifejezése. Egészen pontosan az ilyesmihez még csak engedély sem szükséges máshol, ez annyira természetesnek számít. Magyarországon semmi sem az természetesen. Izrael kirakott bemutatóba tíz puskát meg egy doboz datolyát, mint a razzia nagy zsákmányát, majd kitűzött egy zászlót a kórház tetejére, mintha most vették volna be a Reichstagot. Ilyen a világon nincs, gondolnánk… De mégis van. Ez most zajlott nem olyan rég. Lemészároltak tízezer embert, a halálba küldtek több, mint négyezer gyereket, veszteségeket szenvedtek egy de facto üres pályán, de végre, végre megtörik a Hamaszt. Hadd vezesselek körbe titeket. Ez itt egy MRI gép, ez meg egy könyv.

Miután a csecsemőket kiirtották, most az újszülöttjeik terrorizálásával védelmezi magát Izrael. Természetesen az izraeli hadsereg csak önvédelemből öli a csecsemőket. A Sifa kórház egyik orvosa az interneten közzétett egy képet, amely képen koraszülött kisbabák fekszenek a kórházi ágyon. Attól tartanak az orvosok, hogy ezek a csecsemők hamarosan mind meghalnak. Kiderült ugyanis, hogy elfogyott az üzemanyag, amivel többek között a lélegeztetőgépeiket is működtetik Gáza város főkórházában, ahol egyre drámaibb a helyzet. Nos, ilyen ez az „emberséges” zsidó állam. És ilyen emberségesek a nyugati országokban pöffeszkedő cionisták, ilyen Puzsér Róbert is, akik mind azt kiabálják, mennyire nem érzik magukat biztonságban a muszlimok gerjesztette antiszemitizmus miatt. Eközben bőszen követelik, hogy Izrael még intenzívebben szőnyegbmbázzon csecsemőket, mert ez a nyugati civilizáció érdeke. És bármi is szerepeljen a médiában, amely pozitív színben igyekszik feltüntetni az izraeli haderőt, az mind nagy eséllyel hazugság, propaganda.

Az izraeli „hadsereg” (mert valójában ez így, idézőjellel írandó) lefotózott egy palesztin férfit, abból a célból, hogy megjátsszák, segítenek rajta, majd nem sokkal később – miután a kamu marketingfotózás véget ért – megölték őt. Persze, nem ez volt az első olyan alkalom, hogy ilyet követtek el, csak hogy lefotóztathassák magukat. Korábban, még a mostani háború előtt, egyízben egy hetvennégy éves vak palesztin asszonynak adott vizet egy izraeli katona, majd ezután fejbe lőtte őt. Hiába a kétségbeesett reménykedés és optimizmus, miszerint valaha tárgyalni fogja bármilyen nemzetközi bíróság is ezeket a bűncselekményeket. Ne áltassuk magunkat, hiszen Hága csak a kedvére való, rövid és hosszútávú céljainak egyaránt megfelelő elmarasztaló ítéleteket hozta meg annak idején is, amikor a második világháborús kegyetlenkedések felett ítélt. Izrael ellen elmarasztaló ítéleteket semmiképp sem áll érdekében meghozni, hiszen egy olyan államról beszélünk, amelynek lakói a hágai büntetőperek nagy nyertesei, és amely állam biztosít a trendi ideológiákat úgy politikai, mint minden egyéb más fronton.

Videók és képsorok keringenek a háború előtti Gázáról a világhálón. Ezek az anyagok mind néhány hónappal a háború előtt készültek, és azt látni rajtuk, hogy a szikrázó napsütésben a tengerparton örömteljes életüket tengetik a helyi lakosok, hogy napoznak, a legmodernebb eszközökkel szórakoznak, vízisíznek, házasodnak, flörtölnek, és élik minden tekintetben modern nagyvárosi életüket az emberek. Tehát egyáltalán nem azt a tevével és kecskével fajtalankodó kulturálatlan sivatagi tömeget és viszonyokat láthatjuk, mint amit bemutatott nekünk a nyugat. Mivel a nyugat – az izraeli értelmiséggel egyetemben – azt kommunikálta, hogy a palesztinok Gázában sivatagi viszonyok között, kunyhókban éltek, és miközben nem termeltek ki maguk közül igazi értelmiséget feltalálókkal az oktatásuk révén, Izraelnek köszönhettek mindent, ami modern és innováció. Nos, ez is csak a propaganda része. Az izraeli hadtest sikeresen porig rombolta a prosperáló Gázát az elmúlt alig több, mint harminc napban. (Így persze nem nehéz minden tekintetben elhúzni a palesztinok lakta övezettől.) Azt mondják, hogy megéri ez a rengeteg ártatlan emberáldozat, mert a Hamasznak el kell tűnnie a föld színéről.

Van egy olyan javaslatom, hogy irtsuk ki a teljes emberiséget. A végén csak egy maradhat, hiszen innentől kezdve amíg egynél több ember él a földön, az egyik mindig gyanakodhat a másikra, hogy esetleg ő a Hamasznak az elvetemült tagja, aki veszélyes őrá.

tmz

Biocentrizmus

Global warming, wind blown sphinx

Murder, rape, genocide and terror bombing can only be committed by political opponents of the US against civilians. Everything else is an unfortunate accident. And then there is the one henchman who is so horny that he doesn’t even bother to come up with a story, everyone just turns their heads and pretends not to […]

Read More
Biocentrizmus

Világközöny, szél fújta szfinx

Gyilkosságokat, nemi erőszakot, népirtást és terrorbombázást csak az USA politikai ellenfelei tudnak elkövetni civilek ellen. Minden más sajnálatos véletlen, baleset. Aztán ugye ott van az az egy csatlós, aki annyira el van kanászodva, hogy nem is erőlteti meg magát, hogy valami sztorival előrukkoljon, csak mindenki elfordítja a fejét és úgy tesz, mintha nem is csinálna […]

Read More
Biocentrizmus

Átlagos élet, boldogság

Nem akarnak átlagos életet élni. Ezeknek a mai magyar fiatal lányoknak minden félelmük az, hogy átlagos életet kell élniük. Ezt tapasztaltam legalábbis a világhálón, ahol lányok posztolnak arról, hogy a legjobban egy átlagos élet rémképe fenyegeti őket fejben. Az átlagos szócskát leginkább idézőjelbe kellene raknom, hiszen voltaképpen mit, illetve kit is tekinthetünk átlagosnak? Hazudnék egyébként, […]

Read More