Kettős mérce, a báránybőrbe bújt farkas

Amichay Eliyahu, a Knesszet egy tagja azt mondta, hogy le kell dobni Gázára az atomot, és nem kell foglalkozni a gyerekpropagandákkal. Azt mondta, a gázai szörnyek – vagyis a civilek – meneküljenek el Európába vagy a sivatagba. Miért nincsenek tele a fiatalok közösségi oldalai és a nagyvárosi graffiti-falak gyilkos Netanyahu és társaival? Ami Putyin orosz elnöknél működik, az egy másik tömeggyilkosnál már nem? Sőt, ezek sokkal rosszabbak. Putyin ilyeneket nem mondott, mint amit most legutóbb Amicha Eliyahu Knesszet-tag. Amikor pár éve a PLO az EU-parlamentbe látogatott, Izrael ugyanúgy előadta azt, amit most előad. Nem számít, ki vagy mit csinál, mindenki Hamasz, aki azt akarja, hogy dőljön össze az apartheid rendszer.

Az izraeli mészárosok mindig elő tudnak rukkolni valami olyan gonosz dologgal, amit az adott pillanatban a leggonoszabbnak találok minden gonosz dolog közül, melyeket valaha is az életben tapasztaltam. Ilyen az, amikor izraeli orvosok álltak elő avval az ötlettel, hogy kivétel nélkül a gázai kórházak mindegyikét le kell bombázni. Képesítésük szerint orvosok ezek az emberek ugyan, de én nem nevezem őket orvosnak, mint ahogy egyetlen jóérzésű ember sem a földön. Az orvosnak a hippokratészi eskün kívül a ne árts, hogyha már nem használhatsz elvet kötelesség követni, amely elvet egyébként minden normális ember követendőnek tart a mindennapi gyakorlatban. Fehér köpenyükkel az intaktságot, a tisztaságot és minden szeméttől, mocsoktól való érintetlenséget hivatottak jelképezni, ehhez képest pedig nem mások ők sem, mint elvetemült nacionalisták. Mármint a szóban forgó izraeli doktorok.

Egy zseniális húzással a Hamasz bejelentette, hogy az új főhadiszállását egy izraeli kórház alá helyezi a pincébe. Tudják, hogy Izrael függő, és nem tud ellenállni annak, hogy ne bombázzon le egy kórházat. Itt jelenleg a képletben egy állam van, egy államról beszélhetünk, és az Izrael. Ahol az egyik félnek nincs hivatalos és hatékony hadserege, de a másik fél rendelkezik minden katonai felszereléssel és fegyverrel, az az adott területet gyakorlatilag megszállás alatt álló területté teszi.

Tehát, Palesztinában egyértelműen genocídium folyik, és zajlott az elmúlt hetvenhat évben is. A Hamasz szervezetet Izrael hozta létre és támogatta, hogy aztán minden rá lehessen kenni. A cionista Izrael egy terrorista állam. Van is egy videó arról, hogy Izrael jelenlegi elnöke, Benjamin Netanyahu arról beszél, hogy létfontosságú kérdés náluk fenntartani a Hamasz terrorszervezetet.

Izrael ugyanaz a zsidóságnak, mint az Árpád-sávos, Szent-István-os, Nagy-Magyarországos és tükör-csodaszarvasos giccsbazár a magyarságnak: a kultúra és történelem kisajátítása a nacionalisták által. A kipa, a hosszú hegyes szakáll és minden egyéb zsidó viselet és a trianoni döntés előtti Nagy-Magyarország térkép, valamint birodalmi sas között nem vélek felfedezni semmilyen különbséget. Mindegyik ugyanabból a nemzeti érzésből fakad, ugyanabból a komplexusból. Igen, mindez kultúra. Az a fajta kultúra, amely gyúlékony anyag, és rendkívül könnyedén szakértőket igénylő, csaknem olthatatlan tűzvészt idéz elő.

A palesztinok nem csak úgy elkezdtek egy napon jó dolgukban normális emberként a halálba kívánni izraelieket és egyéb idegen népeket, és nem a semmiért léptek a tettek mezejére. Mindaz, ami történt, nem azért történt, mert a palesztin nép gyermekei mind egy szálig ki nem állhatják, gyűlölik a zsidóságot mintegy zsigeri alapon. Habár tudom, a huntwitter kétharmada ebben a hiszemben él. Izraeli telepesek egy interneten keringő videón a „palesztin faj” kiirtására szólítanak fel. Azt mondja egy Gáza melletti kibuc telepese, hogy akkor tér vissza Be’eri településre, ha az utolsó palesztint is kiirtották. Nem érdekli, hogy gyerek, idős, mankós emberek azok, akiket meg kíván öletni, palesztinokat. És mindez a rengeteg szörnyűség, amely éri a palesztin népet, mindez a rengeteg részvét, amelyet éreznek irántuk a világ minden tájáról, bizonyos országok rendőrségeit – mint például Magyarország rendőrségét – nem hatja meg. Egymás után, sorra tiltják be a palesztinpárti tüntetéseket, mint ahogy ez a napokban is történt Budapesten. Itt, Magyarországon igaza csakis cionista zsidónak lehet, mint ahogy azt már megszokhattuk. Magyarországon egyébként már korábban is adódott probléma free Palestine feliratú zászlóvonulásból. Az ilyesmit nem szeretik a cionistákat végletekig kiszolgáló, irányukba rendkívül készséges rendőrök, akik hamar összehajtatják ezeket a zászlókat tulajdonosaikkal, esetleg még el is kobozzák azokat.

Eközben óriási tömeg gyűlt össze New Yorkban, ahol zsidók tüntettek a cionisták rémtettei ellen. „Nem a mi nevünkben!” – hangoztatták, miszerint ők is elítélik az izraeliek terrorcselekményeit. Zászlójukon a következő felirat volt olvasható: Never again for anyone. Magyarul: Soha többet ne fordulhasson elő még egyszer senkivel se. Itt természetesen a második világháborús holokausztra, a koncentrációs táborokra, a tömeges fajüldözésre gondoltak. Mert ők tudják, és átérzik a jelentőségét mindannak, ami zajlik a palesztin nép kárára. Mert ők tudják, hogy ez is legalább ugyanolyan mértékű népirtás, mint ami Ukrajnában volt és van, és nem csak járulékos veszteség, mint ahogy gondolják sokan. Mindenkinek, aki a Hamaszt tudja csak emlegetni, mint egyetlen létező igazán veszélyes terrorszervezetet, azt négyezer gyerek halála után rákényszeríteném, hogy egész nap cenzúrázatlan közvetítéseket nézzen Gázából, hogy és mint viszik az emberek a saját családtagjaik holttestét a karjaikban.

És ami a legjobban zavaró az egészben, az az, hogy álló ovációt vár el mind ehhez Izrael. Kiposztolja katonáinak a halálhírét arcképpel ellátva, várva a könnyező részvétnyilvánításokat. Nos, egyetlen katonát sem szabad sajnálni a világon, kiváltképp nem izraelit. Ha nem csapna fel senki sem a világon katonának, akkor a földön békesség és szeretet uralkodna. Ölni mentek, hát így jártak végül, őket gyilkolták meg. Nem fogok könnyeket hullatni katonákért a világ egyik legjobban felszerelt államában, amelynek annyi a dolga, hogy civileket lakoltasson ki és gyerekeket lőjön agyon. A megtagadásért pár hónap fogház jár. Nem egy eget rengető dolog nem részt venni aktívan egy népirtásban.

Elő szoktak hozakodni azzal rendkívül tartózkodó emberek azzal a magyarázattal, hogy nem lehet tudni pontosan, mi történik Gázában. Nos, hát igen, valaki folyamatosan gyilkolja a helyszíni riportereket, ENSZ alkalmazottakat, és lekapcsolja az Internet és áramszolgáltatást.

tmz

Biocentrizmus

Global warming, wind blown sphinx

Murder, rape, genocide and terror bombing can only be committed by political opponents of the US against civilians. Everything else is an unfortunate accident. And then there is the one henchman who is so horny that he doesn’t even bother to come up with a story, everyone just turns their heads and pretends not to […]

Read More
Biocentrizmus

Világközöny, szél fújta szfinx

Gyilkosságokat, nemi erőszakot, népirtást és terrorbombázást csak az USA politikai ellenfelei tudnak elkövetni civilek ellen. Minden más sajnálatos véletlen, baleset. Aztán ugye ott van az az egy csatlós, aki annyira el van kanászodva, hogy nem is erőlteti meg magát, hogy valami sztorival előrukkoljon, csak mindenki elfordítja a fejét és úgy tesz, mintha nem is csinálna […]

Read More
Biocentrizmus

Átlagos élet, boldogság

Nem akarnak átlagos életet élni. Ezeknek a mai magyar fiatal lányoknak minden félelmük az, hogy átlagos életet kell élniük. Ezt tapasztaltam legalábbis a világhálón, ahol lányok posztolnak arról, hogy a legjobban egy átlagos élet rémképe fenyegeti őket fejben. Az átlagos szócskát leginkább idézőjelbe kellene raknom, hiszen voltaképpen mit, illetve kit is tekinthetünk átlagosnak? Hazudnék egyébként, […]

Read More