Putyin és az orosz nép, nagykövetek és a földrengések

Arról az ukrán-orosz háborúról szeretnék most szót ejteni, amelyből nemzeti kérdést generált Puzsér Róbert, és nagy szavakat óbégat meg puffogtat e problémás szituációról a levegőbe. Sokak szerint ez a háború egyáltalán nem árnyalt, hiszen tény, hogy tény, hogy Putyin támadta meg Ukrajnát, és nem pedig fordítva történt. Sokak nem akarják megérteni, hogy Ukrajnát Putyin támadta meg, és nem pedig az orosz nép. A hétköznapi emberek nem akarnak mást, mint enni inni és könnyű szexuális életet élni, nem akarnak egyebet, mint cirkuszt meg kenyeret és úgy általában élni a kicsinyes életüket. Az oroszok nem egyenlők Putyinnal. Mint ahogy a magyarok sem egyenlők Orbán Viktorral. Egyre kevesebb magyar szereti, ha egy külföldi Orbán Viktorhoz hasonlítja a magyarokat. De egy amerikai sem szereti, hogyha őt magát és általában az amerikai embereket Joe Bidenhez, vagy akár Donald Trumphoz hasonlítják.

Igen, az ukránokat megtámadta Vlagyimir Putyin az orosz emberekből álló hadseregével. De az ukránokat megtámadta maga Zelenszkij is, aki rengeteg ukrán állampolgárt rángatott be meghalni, akiket körülbelül fél óra alatt megöltek a fronton. Ami igazán lényeges, az az, hogy szervezett mészárlás zajlik. Szervezett mészárlás zajlik, és akkor megjelennek az ilyen Puzsér féle celeb megmondóemberek, és elkezdenek orosz ukrán és egyéb nemzeti kérdésekről óbégatni és hadoválni, nagy szavakat puffogtatni. Ukrajna a világ tíz legnagyobb mezőgazdasági országa között volt e háború előtt. A háború előtt Ukrajnának amerikai bábkormánya volt, azelőtt orosz, azelőtt amerikai és így tovább, egészen nagyjából 1991-ig.Feltűnt, milyen hatalmas volt a jólét Ukrajnában? Vagy inkább az tűnt fel, hogy az ukrán kormányok és a gyarmatosítók mindent elloptak, ami mozdítható? Hogyan is csinált az USA a világ legnagyobb olaj-, gyémánt-, kobalt- stb. lelőhelyeivel rendelkező afrikai országokból koldusszegény, tanulatlanságra és tömegével éhhalálra ítélt nemzeteket, amelyek élén dúsgazdag oligarchia és az USA által hatalomra juttatott és ott tartott diktátor áll? Úgy, hogy a demokrácia és a szabadpiac nevében odament, odaállított egy fasiszta tömeggyilkos bábkormányt és az ország ásványkincseinek kilencvennyolc százalékát azóta is folyamatosan ellopja. Ukrajna – keressen rá bárki – a háború előtt a világ tizedik legnagyobb mezőgazdasági termelő országa volt. A világ egyik legnagyobb napraforgómag-termelője, feldolgozója és exportőre, a világ egyik legnagyobb baromfihús-termelője és csirkehús-exportőre, a világ egyik legnagyobb búzatermelője és exportőre volt.

Nos, hogyan kell egy nemzet teljes lakosságának mélyszegénységben, barbarizmusban, oligarcha bűnözők és diktátorok rabszolgájaként élni, amikor az USA szervezi a demokráciát, a jólétet és osztja szét a megtermelt javakat? Még szerencse, hogy az USA a mostani jótékony háborújával végre egész Európát foglalta el olyan szinten, ahogyan eddig még soha a történelem során. Mindenki érzi a pénztárcáján és az árakon, mennyire jót tett ez nekünk, és annak is örülhetünk, hogy Amerika európai térhódításával végre közvetlenül fenyeget egy bármelyik pillanatban kirobbanható atomháború. A demokrácia is egyre jobb egész Európában, hiszen a “béke” szó most már a genderizmus tiltott “b” betűs szavai mellé társult, és az amerikai iskolában megtanultuk, hogy aki ilyen csúnya szót mond, aki kimondja a tiltott “b” betűs szót, az putyinista és fasiszta. Ugyanis nekünk, európaiaknak a háború jelenti a békét, a gyarmatosítás a szabadságot, az egyre súlyosabb atomháborús fenyegetés a biztonságot. Ne szülj, hanem háborúzz! És hogy meddig fog ez a háború tartani? Szándékosan nem hívom ezt a háborút ukrán-orosz háborúnak, mert ez már rég nem az, bár sokan azzal nyugtatják magukat. A lengyelországi Gdynia kikötője újra megtelt bevetésre kész NATO tankokkal és egyéb hadi felszereléssel. Az USA és az általa irányított EU országok, Európa gazdasági “halálát” akarják, mert természetesen a NÉP fizeti a számlát egy olyan háborúhoz, amit az itt élő emberek egyáltalán nem akarnak.

Valahol megérdemli az emberiség ezt a poklot, mert mindenki a homokba dugja a fejét, remélve, hogy hátha megússza. Miközben millióknak kéne az utcán lennie VILÁGSZERTE a békét követelve, ehelyett bőszen “köcsög Putyinozik” és lobogtatja az ukrán zászlót a nyugati világ zöme, mintha más nem is lenne felelős a történtekért. Persze USA-nak és a korrupt EU vezetésnek így is jó, mert el lehet szegényíteni a középosztályt az energia drágulásokkal, inflációval, sőt, ha ki tudják provokálni, hogy Putyin az EU-t is megtámadja, még nagyobb lesz a nyomor és a nép is hullani fog. Ennek soha nem lesz vége így… Mindent bevetnek most már, hogy redukálják a világ népességet, amelyről azt állítják, hogy túlságosan is sok. És amit bőszen szeret visszamondani a nagyközönség, Vilmos herceggel az élen, ám eszükbe se jut az ilyen embereknek, hogy saját magukkal kezdjék a redukálást. A bibliában megjövendölt apokaliptikus földrengéseket felettébb profi módon intézték, és fogják intézni a továbbiakban is.

Azon országok listája, amelyek huszonnégy órával a földrengés előtt visszahívták nagyköveteiket Törökországból: Kanada, USA, Nagy-Britannia, Németország, Belgium, Olaszország, Hollandia, Franciaország, Svájc. Érdekes, hogyha nem is ők idézték elő a földrengést, csupán megjósolták annak eljövetelét a műszereikkel, akkor vajon miért nem ürítették ki az érintett településeket? Miért csak a nagyköveteket hívták vissza az egyes országok?

tmz

Biocentrizmus

The only way to travel through time, Lewis Hamilton and human rights, principles

A British scientist has allegedly invented a time-travelling machine. It is said that this is now actually serious, unlike previous non-serious experiments, which have always turned out to be in their infancy. Perhaps it is a deliberate hoax, but in any case I do not wish to denigrate any scientist, as it is not my […]

Read More
Biocentrizmus

Az időutazás egyetlen módja, Lewis Hamilton és az emberi jogok, elvek

Állítólag feltalált egy brit tudós egy időutazó gépet. Azt beszélik, ez most aztán ténylegesen komoly, ellentétben a korábbiakban megtett komolyan nem vehető kísérletekkel, amelyekről utóbb többnyire mindig kiderült, hogy gyerekcipőben jártak. Talán tudatos hülyítés folyik, mindenesetre nem szeretnék leszólni egyetlen tudóst sem, hiszen nem tisztem ítélkezni más tudása, esetleg hiányos szaktudása felett. Már ejtettem szót […]

Read More
Biocentrizmus

Potential cat killers, Ivermectin

Cruel things are happening, and have happened recently in Britain. Cruel, and anti-soul. The former conquerors of half the world, whose empire also functioned essentially as a slave-holding laboratory, seriously considered killing off the people’s great pet, the house cat, in the first months of the two thousand and twenty, when the first closures were […]

Read More