Mesterkélt háború a célért, a testek internete

Szeret a magyar média olyan nagy szavakkal és kifejezésekkel élni, mint például a háborúval, mint logosszal. Túl azon, hogy a dolognak már csak a szó teremtő erejénél fogva is jelentősége van, igyekeznek természetesen ráfogni a háborúra mindent, amit csak lehet, mert valahogy meg kell magyarázni, hogy miért kerül minden háromszor annyival többe, mint szűk egy évvel ezelőtt. A gépezet, amely az apparátus jegyében, azt kiszolgálva működik, úgy látszik, hogy ezerkilencszázban él, és komolyan gondol egy olyan kommunikációt működtetni, ami a nép közhangulatát mintegy a háború hatásából eredezteti, vagyis azt annak lecsapódásaként, mint következménytkönyveli el. Most pedig küszöbön áll egy újabb szerb-koszovói háború – milyen érdekes, hogy éppen az orosz-ukrán ellentétek kiéleződésének kellős közepén. Ismét két testvérnép csörtéje kirobbanásának lehet szemtanúja Európa, amely ismét kitűnő alapot szolgáltathat majd arra, hogy még jobban megemeljék a gáz és az élelmiszerek árát – természetesen még a hazai élelmiszerekét is.

Már látom is lelki szemeim előtt, amint ismét hasítani fog majd a kommunikáció: a háború közéletben lecsapódott hatásai miatt a magyarok rendkívül mély letargiában és depresszióban szenvednek. Milyen jó is az, hogy háborúval mindent is meg lehet magyarázni, és hogyha éppen szükség van háborúra, akkor összehozunk egy gerjesztett, csinált háborút mesterségesen. És ezek a háborúk oly nagyon hatással vannak az olyan hétköznapi dolgokra, mint az árak alakulása, csak éppen az apparátusnak marad energiája és ideje olyan tervek beütemezésére és végrehajtására, mint például a totális digitalizáció, mert ugyebár megszokhattuk, hogy kétezerhúsz eleje óta minden lényeges, világot megrengető eseménynek és jelenségnek egy időben, szimultán kell történnie. A háborúra hivatkozva pedig lassan elvonnak mindent az emberektől, ilyen például most újabban a gyógyszer. A gyógyszeripar a legfrissebb hírek szerint haldoklik, amely a prognosztizációk szerint be fog dőlni rövidesen.

Nos, hát ennyire fontos az egészségünk. Nem olyan régen még napi ötven kézmosásra szólítottak fel, újabban pedig már gyógyszer se lesz elég, és ami lesz, az horror áron lesz majd kapható. Fontos tehát az egészségünk, és az is volt egészen idáig, igaz? Fontos volt egészen sokáig, fontosnak látszott, amikor kézmosásra szólítottak fel és szappanautomatát helyeztek ki minden társadalmi szempontból jelentős helyszínre, oltást erőltettek bele az emberek vénájába, aztán amint kitört a háború, el lett felejtve az emberek maszkolása és a vakcinával kapcsolatos propaganda. És mintha nem is lenne egyáltalán semmi köze az említett háborúhoz és az az előtti kovid-hisztériához, úgy kezdődött meg a magyarok beterelése a nagy digitális-akolba, ugyanis az Orbán-kormány, míg színleg ugatja a „brüsszeli bürokratákat”, az elsők között készíti elő a digitális szuperkontrollt Magyarországon. A Nemzeti Digitális Állampolgárság az első lépés az emberek teljes ellenőrzés alá vonására.

Miközben a hamis orbánviktori retorika minden saját-kezű maffia-cselt, a magyarokat tönkretevő intézkedést a „brüsszeli bürokraták” sarának nevez, addig az Orbán-kormány az elsők között, nyilván izraeli ukázra készíti éppen elő a totális digitális rabszolgaságot Magyarországon, melynek ezt a szépen csengő, azonban valójában hiteltelen és semmit nem jelentő nevet adták: Nemzeti Digitális Állampolgárság Program. Szögezzük le, hogy ennek az egész digitális hókuszpókusznak egyetlen célja van, éspedig az, hogy félrevezetve, primitív propagandával kecsegtetve beterelje a magyarokat is abba a digitális-akolba, ahol megszűnik az emberi szabadság, ahol az ember, a polgár a hatalom teljes digitális ellenőrzése alá kerül, s ami a bevezető ahhoz, hogy a most mobiltelefonokra alkalmazott digitális adatbázissal való manipulációt tovább fejlesszék a következő fázisig, az emberi testbe beültetendő adattárolók, mikrocsipek bevezetésére. Ennek az úgynevezett érzékenyítése már megtörtént, már pedzették, kísérleteztek azzal, hogyan fogadják ezt az emberek, amit persze úgy próbáltak beállítani, hogy az milyen nagyszerű dolog lesz, ha az ember a testében hordja a chipet, amivel például a banki tranzakcióit hajthatja végre.

Gondoljunk csak bele, mennyire egybe cseng mindez a covid-terror Green Pass féle bűncselekményével példának okáért. Aminek ugye, mint kiderült, az égvilágon semmi köze nincs semmilyen egészségügyi, járványügyi védelemhez, de a magukat „világurainak” képzelő pszichopatáknak megérte, hogy emiatt eljátsszák a covid-kamujárványt az egész világon. Szokás szerint a globalista propaganda arra is ügyelt, hogy azonnal konteósnak bélyegezzenek mindenkit – beleértve akár a digitalizációval foglalkozó szakembereket is -, s kreáljanak egy lejárató projektet a „mikrocsippes” konteósokról. „Elektronikus tárca, digitális postaláda, elektronikus dokumentumtár és aláírás – többek között ezek létrehozásáról is rendelkezik Magyarország Nemzeti Digitális Állampolgárság Programja, amelyet a kormány ezen a héten fogadott el. Az alapdokumentum a digitális állampolgárságot helyezi a középpontba, rendelkezik a nemzeti alapvagyon hasznosításáról és a felhőtechnológia alkalmazásáról is. A programban a kormány vállalja, hogy megteremti azt az egységes és kiváló felhasználói élményt nyújtó digitális környezetet, amely jelentősen egyszerűsíti az állampolgár és a kormányzat különböző szervei közötti kommunikációt. A jövőben olyan közigazgatási terek jönnek létre, ahol az állampolgárok – többnyire személyes megjelenés nélkül, egyszerűen és hatékonyan, a nap huszonnégy órájában intézhetik az ügyeiket digitálisan.”

Magyarán azt írják homályosan körbe, miként akarják átvenni a teljes ellenőrzést, az emberek élete felett a „gyorsabb ügyintézés” primitív mézesmadzagjával. Olyan ez az egész, mint valami cukrosbácsi csel, gonosz, aljas és pusztító. Elindulnak azon az úton, melynek a következő lépése lenne az, hogy az emberek bőr alá, saját eleven testükbe ültettessék be az 5G-ről, majd 6G-ről működtetett adathordozó mikrocsipeket. A projekt régóta ketyeg a globalista elit fejében, erről szól a tömegszelekció, azaz genocídium mellett az is, hogy a C-19-es, védőoltásnak hazudott méreginjekciókkal egy kalap alatt egy óriási emberkísérletnek használva bejuttatták emberek testébe azokat a nanorészeket, hidrogélt, grafénoxidot, melyekkel a különféle elektromágneses rezonanciák révén ki akarják kísérletezni a tömegesen alkalmazott „testek internete” projektet. Az IoB a negyedi ipari forradalom része. A negyedik ipari forradalom jellemzője, hogy nem azt változtatja meg, amit teszünk, hanem azt, amik vagyunk. Az emberi lény fogalma, mint valami természeti fogalom, nagyon meg fog változni. Egészen mostanáig olyasmikről vitáztunk, mint a szólás szabadsága. De amint hozzáférünk az emberek gondolataihoz és érzelmeihez, akkor már a gondolatok és az érzelmek szabadsága sem lesz kérdés, mivel nem lesz ilyen. Az évszázad témája a Testek Internete (Internet of Bodies). Ez orvosi beültetéseket és más eszközöket is jelent, amik beépülnek a testünkbe és az internettel egységes egészet alkotnak, a Testek Internetét. A Testek Internete vagy IoB egy ökoszisztéma, amely sok eszköz hálózata.

tmz

Biocentrizmus

A klímaváltozás, mint immanens jelenség

Induljunk ki abból az eléletből, ami sokak szerint hókuszpókusz és áltudomány. Nyilván a materialisták szerint, Tehát induljunk ki abból, hogy a világ tudatunk kivetülése egy konkrét hely helyett. Mondjuk egy sötét, tehetetlenséget nyújtó, csillagokkal teli világűrben keringő gömbföld helyett. A materialisták szerint az úgynevezett mennyország, tehát odaát egy tündérmese, ami kinevetendő. A halálközeli élményt átélt […]

Read More
Biocentrizmus

Paradoxon

Gonoszság gonoszság hátán. Valahogy így lehetne jellemezni az elmúlt időszakot. Doktor Eli David azt posztolja már egy jó ideje az x-en, hogy Kongóban, Nigériában és egyéb afrikai országokban ennyi meg annyi lemészárolt halott embert eredményezett az ottani háború, és mert az izraeli háborúval foglalkoznak sokan, ezért ők antiszemiták. Szegény, szerencsétlen zsidó vezetésért mindjárt elmorzsolok egy […]

Read More
Biocentrizmus

Németh atya, az antikrisztus

Németh Sándort azzal vádolta egy újságíró, hogy nincs tisztában a szent szellem jelentette jelenséggel. Egyszóval nincs tisztában azzal, amiről beszél. Hozzá tette még, hogy amennyiben, hogyha tisztában van vele, úgy egész egyszerűen tudja, hogy ő az antikrisztus kiválasztott embere, és jóvátehetetlenül az a feladata, ami. És itt van a lényeg, Németh Sándor csakugyan tudatosan cselekszi […]

Read More