Kamu covid tesztek kiszámlázása, fokozódó sterilitás és kontroll az élet minden területén, mesterséges emberszaporítás

Egy olasz-német maffiózó és az ő csapata 16,63 millió euróért 1,9 millió kamu COVID tesztet számlázott ki a német egészségbiztosítási pénztárnak. Szörnyű, hogy ez senkiben sem vet fel kérdéseket. Hogyha ilyen alakoknak zéró orvosi, illetve egészségügyi végzettséggel ilyesmit ennyire nyíltan meg lehetett tenni – ráadásul Németországban -, akkor vajon mi mehetett a háttérben?! Világhírű tudósokat, orvosokat, akik tartották magukat a tudomány eredeti elveihez, kinyírták. Eközben pedig a szélhámosok meg intézték a teszteket. Eközben mi meg alaposan #vigyáztunkegymásra. Bravó. Ezen a körülményen, amennyiben nem ment el teljesen a népek józan esze, nem lehet egyszerűen csak úgy átlépni. Jogi elégtételt kell vennie mind a hétmilliárd megkárosítottnak, akit a rendszer a járvány címszó alatt ilyen, vagy olyan módon megkárosított, és nem szabad, hogy érdekeljék ezeket az embereket az olyan részletkérdések, mint hogy nincs elegendő börtön és börtöncella ahhoz, hogy a felelősöket – a legnagyobb vakcinaforgalmazókon keresztül a legutolsó oltó háziorvosig – a megfelelő helyre helyezhessék el bűnhődni.

Mert megtörtént az diszkréten, ami megtörtént száz és nyolcvan évvel ezelőtt a homo sapiens vad ösztöneivel, és ami egyébként megtörtént diszkréten szintén egy ízben közvetlen az első ősemberi ösztönök kiélése után, amikor a spanyolnáthát keltették életre szerte a világon. Ismét, és talán minden eddiginél jól tapasztalhatóbb módon megtörtént az, ami kiemelte a felszínre az ostoba hencegőket, az igényeket támasztó erényeseket pedig ezen emberek mocskolódó céltáblájává tette. Ismét csak az utóbbi embertípusnak kell menekülnie és elbujdokolnia a világ elől, amely az ostoba percemberek hibájából az aljasoké lett. Amikor az egészségügy és minden hivatal és apparátus azt hazudja, hogy az oltatlanok baleseteket okoznak az utakon, miközben a valóság szerint éppen a beoltottak teszik ezt – mint ahogy tette hétfőn a négyes-hatos villamos egyik vezetője a Boráros téren -, akkor ez az apparátus és egészségügynek csúfolt szervezet még nagyobb ellensége az emberiségnek, mint volt valaha bármikor is. Amikor ilyen életveszélynek kiteszik az embereket, és éppen, hogy csak a repülőtársaságoknál követnek el mindent azért, hogy ne kerülhessen rosszullétre hajlamos ember a pilótafülkébe, akkor azzal hadat üzentek az emberiségnek.

A túlzásokba eső sterilitás már kiteljesedni látszik, a megújult Blaha Lujza tér pedig a lebetonozott mivoltával és a másfél méteres social distance trendet betartani hivatott padok közötti távolságával már eleve egy olyan helyzetet teremt az embereknek – és kiváltképp a fiatalságról van itt most szó -, amely egy olyan irányba terelgeti őket, amely az ismerkedés lehetőségeitől megfosztja őket. És természetesen – még ha megenged magának néhány negatív kritikát is – e jelenségről szinte csakis egyedül pozitív kicsengésű dolgokat ír a zsurnaliszta, aki az egyik legismertebb mainstream médiafelületen adott számot saját közelmúltbéli tapasztalatairól a szóban forgó belvárosi teret illetően. Én nem tudom, hogy mit várt az illető, és hogy miért díjazta, amiért nem szimatolt az orra húgy szagot a téren, legalábbis, hogy miért ír erről egy cikkben, akár egy sznob, miközben kifejezetten ápolatlan külsejére nézve.

És ha már a túlzásba vitt sterilitásnál és minden területen meglévő kontrollról van szó, akkor említsük meg a mesterséges magzatgyártást is, mint jelenkorunkban már alkalmazott, széleskörű elterjedésre váró emberszaporító módszert. Egy bizarr videón megmutatják, hogy milyen lenne a gyár, ahol szó szerint termelnék a gyerekeket. Tudni kell, hogy 2017-ben létrehoztak egy mesterséges méhet. Ebben az esetben biztosak lehetünk abban, hogy már most 2023 hajnalán már rég készen van a tervhez szükséges technika, és ki is van próbálva szintén rég. Aztán 2017-ben, vagy ugye valójában sokkal hamarabb, miért volt valakiknek fontos mesterségesen gyermek-tömeggyártásban gondolkodniuk, amikor a természetes módszer is alkalmas a túlnépesedésre? Mert a terv az, hogy semmid ne legyen, nem csak pénzed ne, még gyereked se. Hogy minden be legyen szabályozva. Hogy minden szinten le legyél korlátozva. A saját gyerekedhez is úgy állnak a döntéshozók, hogy az a saját tulajdona, neked csak ki van adva bérbe, hogy a saját pénzeden etesd, ruházd, egyebek. Ha valamiben úgy akarsz dönteni, ami ellentétes lenne az ő döntéseikkel, akkor azonnal gyámság alá helyezik. Tehát bele van kényszerítve a birkaneveldébe, majd felnőtt korára jó rabszolga lesz belőle.

Vesse össze ezt mindenki azokkal a mendemondákkal, hogy a vízben, élelmiszerekben női hormonok vannak, vagy azzal a mendemondával, hogy a vakcina meddőséget okoz. Egyébiránt pedig, azoknak is kitűnő gyermekforrás ez a módszer, akiknek ugye rabolgatni kellett a gyerekeket a fajtalankodáshoz világéletükben, vagy szervdonornak, vagy csak ahhoz, hogy gyerekeket kínozzon, mert akinek van pénze, mindezt meg tudja venni egy ideje gépsorról is. De persze ez is csak konteó, hiszen nincsenek is pedofilok, aberráltak és becstelen, rossz emberek. Mindenki szentként éli az életét, ilyen csak filmekben és mesékben létezik.

tmz

Biocentrizmus

Disinformed crowd, Kariko at the Book Festival

If you’re having trouble sleeping because of the conflict between Russia and Ukraine, here’s some advice to help you relax. Imagine that everything that is happening is happening in Africa. Imagine that all this is happening in the Middle East. Imagine that Ukraine is Palestine. Imagine that Russia is the United States. All of this […]

Read More
Biocentrizmus

Dezinformált tömeg, Karikó a Könyvfesztiválon

Ha esetleg nem tudsz aludni az orosz-ukrán konfliktus miatt, itt van neked néhány jó tanács, hogy sikerüljön megnyugodni. Képzeld azt, hogy mindaz, ami történik, Afrikában történik. Képzeld azt, hogy ez az egész történet a Közel-Keleten történik. Képzeld azt, hogy Ukrajna Palesztina. Képzeld azt, hogy Oroszország az Egyesült Államok. Mindezek nyilvánvalóan azon képmutató embereknek szólnak, akikről […]

Read More
Biocentrizmus

The true value of women

For a long time, women have been educated and programmed by the patriarchy that their sexuality is their only value. Because of this education and programming, women suffer because their value is measured in beauty, in attraction. And then when women overemphasise this because they want to feel – because of this faulty programming – […]

Read More