Vért, vagy életet! – avagy az idáig soha nem látott mértékű igény a vérplazmáért

Mindaz, amit a propaganda az arcunk elé tol, szemfényvesztés és hajszálpontosan száznyolcvanfokos ellentétje annak, mint ami a valóság. Egészen pontosan száznyolcvan fokos mértékben legalább az ellenkezőjét akarják elérni annak, mint ami valójában látszik. Mert mi látszik a valóságnak nevezett őrületben? Rendelkezésünkre állnak ugyebár látszólag általunk választott kormányok, amelyek a közjó érdekében elkormányozzák az országokat a helyesnek vélt irányba. Ismétlem: állítólag. Az igazán hatalmas láthatatlanok, akik mániásan akarják a hatalmat maguknak, tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy minden, amit csak ráerőltetnek mintegy programozás gyanánt a diákságra az iskolákban, az a visszájára sül el. Egészen korán meg lehet utáltatni emberekkel bizonyos dolgokat, területeket, tárgyakat, eszméket és gondolatokat, csupán mert azokat kötelező jelleggel a fejekbe óhajtják préselni. Amikor olyasmire ragadtatják magukat, hogy az iskolákban kötelező jelleggel szerelmet és erkölcstant taníttatnak, olyankor nem más a cél, mint hogy a szerelem és közerkölcs ellen a fiatal nemzedék lelkében és elméjében mély gyűlöletet ébresszenek.

Ne gondolja senki, hogy a világkormány bármit is a véletlenre bíz, és hogy temérdek rendelkezésére állott idejében nem kísérletezte ki mindenféle modellek felállításával már, hogy miképpen érheti el a célját a tömegpszichére való hatással. Tulajdonképpen még azt a démont, amit Hitlerrel szabadított rá az emberiségre, és amit Hitler után szabadítottak még az azt követő fél évszázadban démont az emberiségre, a háborúk és a terror démonait. Ezúttal már esélyt sem adnak még az újszülöttnek sem, és ez a kovid-vakcináknak nevezett génmódosító kísérleti löttyök elterjesztésével szó szerint értendő lett. Pontosabban még nem lett, de az orvostudomány (legalábbis amit annak neveznek) minden követ megmozgat azért, hogy a szóban forgó anyagokat típusára nézve ugyanolyan kötelező jelleggel beadhassák majd az újszülött csecsemőknek, mint akár az összes jelenleg is ismert kötelező oltást – úgymint a bárányhimlő ellenit, gyermekláz ellenit és mindenféle egyéb más, az életet megóvandó vakcinát, melyeknek köszönhetően manapság elképzelhetetlen, hogy egy gyermek torokgyík áldozata legyen például.

Momentán látszólag visszavettek a tempóból, amióta a háború tart, ám talán éppen azért tart ez a háború, hogy mindenféle figyelemfelkeltés nélkül keresztülverhessék a céljaikkal megegyező rendeleteket mindenféle hivatalon. Amennyiben, ha az öntudatlan gyermek, aki friss jövevényként maximális bizalmat előlegez meg az őt körülvevő emberi társadalomnak – egyrészt mert nem tehet másként, másrészt mert nem is akar másként tenni -, kötelező jelleggel alá lesz vetve egy ilyen műveletnek, el lehet mondani, hogy már a csecsemőosztályon gyilkosságot kíséreltek meg ellene, méghozzá elég jó eséllyel. De tulajdonképpen már az anya méhében is pontosan ugyanez a helyzet, amennyiben az anyuka oltott. Idáig se volt már tulajdonképpen szabad választásunk, legalábbis azt mondják sokan.

De vizsgáljuk meg alaposabban, hogy voltaképpen milyen helyzetbe sodorta magát az emberi társadalom azzal, hogy mindent megkajált, és beadta a derekát könnyedén. Egy felirat azt hirdeti néhány magyarországi busz, – és villamosmegállóban fellelhető felületen, hogy amennyiben, ha ki szeretnéd fizetni a rezsit, adj vérplazmát, amit mi még magasabb pénzösszeggel honorálunk, mint eddig bármikor. A szöveg alatt pedig egy dekoratív hölgy villantja mosolyra fehér fogsorát, kezében rengeteg húszezressel. Erről a meglehetősen ízléstelen hirdetésről többeknek már fényképe van – többek között újságíróknak is -, akik közösségi oldalaikon kiposztolták a képet, és nemtetszésüknek hangot adtak az általuk kép fölé gépelt szövegben. „Ilyen előfordul 2022-ben Magyarországon” – volt olvasható egy újságíróhölgytől twitteren, akinek gyomra sokakkal együtt nem bírta bevenni a felháborító szöveget. Az emberek kezdik észrevenni tehát, hogy ami tapasztalható napjainkban, az vállalhatatlan bármilyen emberi közösségben. Voltak, akik megmosolyogták a jelenséget, és csak annyit tettek hozzá a látottakhoz kedves kis szmájlik kíséretében, hogy egy kissé túlságosan is kapitalisták azok, akik felelnek ezért, és voltak, akik egyenesen a szervkereskedelemhez hasonlították mindazt, amit láttak.

Tulajdonképpen, ha szigorúan csak az üzlet az üzlet alapon mérlegelünk indusztriális szemlélettel átitatva, akkor igazat kell adnunk az elsőként említetteknek, mivel ez a jelenség sem szól egyéb másról, mint a kereslet és kínálatról, és minden egyébről, amely az üzleti élet berkein belül történhet. Mégis, aki a hirdetés szövegét olvasva és az illusztrációt jelentő nőszemély képét látva nem óhajtja egy vérplazmaadásra kijelölt helyszínen belecsurgatni azoknak a vérét mind az utolsó cseppig az edénybe, akik létrehozták nekünk ezt az exponenciális ütemben dagadó inflációs állapotot, talán inkább azzal van a gond. Öröm és ugyanakkor röhejesen szomorú is azt elnézni, hogy most jut el odáig a sokaság, amiről én és még néhányan idestova egy éve magyarázunk. Igen, belehajszolták egy olyan állapotba a világot, ahol rengeteg lett a beteg, és még több az időzített bombaként funkcionáló, egyenest valami végzetes betegség fele zakatoló ember, akik tulajdonképpen a HIV-fertőzöttekhez hasonló módon élnek, most pedig hogy azért mégis elegendő oltatlannak a vérével láthassák el a kórházakat és az egyéb gyógyításra hivatott intézményeket, nem röstellnek a véradást kevés megoldás egyikeként feltüntetni a szintén általuk előidézett, minden pillanatban exponenciális ütemben növekvő inflációra.

Az embereknek egyszerűen csak fel kellene ismerniük, hogyha olyan nagyon a piac törvényeit helyezzük szem elé, hogy pillanatnyilag a farok csóválja a kutyát, és még így is, hogy minden eddiginél több pénzt ajánlanak fel vérplazmaadásért, ők diktálják odafent a feltételeket. A feltételeket ebben a helyzetben márpedig, amikor is ők vannak jobban ránk utalva – egészen pontosan az emberiség vérplazmát igénylő hányada – nekünk lehetne, és kellene is megszabnunk. Az általam meg nem nevezett újságírónő is miféle oknyomozó lehet vajon egy éves késéssel, elcsúszott felocsúdásával? Vajon neki miért nincsen a birtokában hangfelvétel kórházi ápolótól, és miért nem kutakodott akár ez ügyben, mondjuk személyesen véradás közben, mint ahogy én tettem? Most kell rádöbbennie a rengeteg értelmiséginek, hogy lassan a vérünkért fognak zsarolni minket, mert a rengeteg ostoba szamár miatt veszélybe került a megélhetésünk? Mert azért az elit klikk nem mond le az egészséges vér birtoklásáról? Hogy a vért vagy életet korszakába lépünk? És akkor még nem is emeltem szót arról az egyébként kétségtelenül idáig is általános jelenségről, miszerint nálunk a vöröskereszt eddig is mindig a szegényeket próbálta becsábítani vérvételre, kiváltképp az alkoholistákat, mert ingyen sörért cserébe már rögtön ugrottak is. Ez a hozzáállás etikátlan és nem kicsit undorító. Mintha a szegények csak azért lennének, hogy ki lehessen őket használni. Vagy talán tényleg csak azért vannak?

tmz

Biocentrizmus

Egymás fegyveres ölelésében

Már nem egyszer beszéltek úgy a világ különböző országainak a felfegyverkezéséről nekem, mint afféle pozitív jelenségről, amely mintegy megteremteni hivatott a világbékét voltaképpen. Ilyenkor azt beszélik teljes meggyőződéssel, hogy a békét egyedül csakis a legkorszerűbb, legmodernebb fegyverek birtoklása hozhatja el. Mi már az atom? Az atom, mint fegyver lassan olyan számba fog menni, mint nyolcvan […]

Read More
Biocentrizmus

A klímaváltozás, mint immanens jelenség

Induljunk ki abból az eléletből, ami sokak szerint hókuszpókusz és áltudomány. Nyilván a materialisták szerint, Tehát induljunk ki abból, hogy a világ tudatunk kivetülése egy konkrét hely helyett. Mondjuk egy sötét, tehetetlenséget nyújtó, csillagokkal teli világűrben keringő gömbföld helyett. A materialisták szerint az úgynevezett mennyország, tehát odaát egy tündérmese, ami kinevetendő. A halálközeli élményt átélt […]

Read More
Biocentrizmus

Paradoxon

Gonoszság gonoszság hátán. Valahogy így lehetne jellemezni az elmúlt időszakot. Doktor Eli David azt posztolja már egy jó ideje az x-en, hogy Kongóban, Nigériában és egyéb afrikai országokban ennyi meg annyi lemészárolt halott embert eredményezett az ottani háború, és mert az izraeli háborúval foglalkoznak sokan, ezért ők antiszemiták. Szegény, szerencsétlen zsidó vezetésért mindjárt elmorzsolok egy […]

Read More