Intézményes népzaklatás ellen való tennivalók

Még két hét sem telt el a folyamatból, de már most látszik, hogy az ész nélkül vakcináért rohanók töltik ki a leghamarabb az adatlapokat, és ezt a magatartást az esetek többségében a félelem motiválja. Ez a félelem a magyarokba beivódott. Van, aki a pénzbüntetéstől, van, aki a „nagyokosok” lenézésétől fél, van, akinek egyszerűen csak kényelmetlen kilógni a sorból. Van tehát némi párhuzam az oltásba menetelés, és a népszámlálásba menetelés között. Úgy, ahogy az oltás helyrehozhatatlan károkat okozott, és rontotta mindannyiunk esélyeit, a kérdőív is gyors beszolgáltatást, helyrehozhatatlan károkat hozhat, mint következményt. A nemet mondani való tudás, a szervilitás, a túlélőképesség a népszámlálás kérdőívvel újra felmérettetik.

És hogy mi a baj a népszámlálás nevű jelenséggel? A népszámlálással nem is lenne baj, de ez a népszámlálásnak nevezett valami nem népszámlálás. Hiszen nem is neked jött személy szerint a papír, hanem az ingatlanodnak. Kinek szól? A tulajdonosnak? A bérlőnek? Nem a magyar kormány igényli, hanem az Európai Unió. Ez egy ingatlanfelmérés. Felmérés, hogy miként tudnál te, nyárspolgár illeszkedni az új világrendhez. Ez a személyiségi jogaid meggyalázása, mert olyanokat kellene önként és dalolva bevallanom, amihez senkinek semmi köze nincs. Nyelvismeret, külföldi tartózkodás, élettörténet, mikor értél haza, és így tovább. Ez egy jogtalan profilalkotás, ez egy minősített adatgyűjtés rólam a bankok módszerével, akik a hitelképességemet felmérik, miközben a személyes profilt készítenek rólam, és GDP-ár szerint szerződésben sok mindent vállalnak. Egy újabb teszt, amely felmérni hivatott azt, hogy mennyire félsz a büntetéstől. Egy újabb teszt, amely hivatott felmérni, hogy mennyire vagy hajlandó a digitális kultúra szerint élni, ami az új világrend része, ami fele kényszerítenek mindenkit. Meggyőződésem, hogy egy fontos adalék, hogy leadd, és aláírd a saját QR-kódodat. Ha kitöltötted a papírt, akkor önként írtad alá, hogy ezentúl ezzel a kóddal irányítsanak és szabályozzák az életedet. Ám ha nem kaptál egyéni felszólítást arra, hogy töltsd ki a lapot, ehelyett pedig csak az ingatlanod kapott, akkor nem vagy köteles kitölteni. Ugyanaz a helyzet, mint az oltás kapcsán: nem volt kötelező felvenni, de mivel sokan azt hitték, hogy az, és felvették az oltást, ezért könnyen tudták kezelni a néhány ellenállót. Most is sokan abban a hiszemben vannak, hogy fel kell vegyék a nekik nem szóló leveleket.

De ha nem kaptál egyéni felszólítást, akkor hogyan tudnának téged megbüntetni? Hacsak nem mész bele a játszmába. Felveszed, megvallod, és mégse töltöd ki. Na, ebben az esetben büntetnek. Nem érthető, hogy a büntetés hogyan lenne szabályozható? Ha kitöltötted a felét, abban az esetben milyen büntetéstétel várható? Ugyanannyi, mint aki csak három választ hagyott hiányosan, vagy mint aki egyáltalán nem töltött ki belőle semmit sem? Ki nem töltött kérdésekért milyen tételű büntetés jár? A kitöltöttség azt jelzi, hogy háború idején a kitöltőnek nulla érzéke van a saját önvédelméhez. Még hivatkozott jogszabályok se írják le, hogy miképpen kell adatot szolgáltatni. Amennyiben nem szolgáltatsz adatot, és mégis megtámadnak, abban az esetben ők húzzák a rövidebbet. Hidd el, nem vagy büntethető. Amit tudok tanácsolni, az az, hogy okvetlen húzd az időt, hiszen nem neked fontos ez a dolog, hanem nekik. Majd, ha akarnak valamit, akkor úgyis megkeresnek, és nyomatékosítani fogják, amit nyomatékosítani akarnak. Egészen biztos, hogy ez egy új lépés az új világrend fele vezető úton, hiszen nem véletlenül csinálják ezt párhuzamosan szinte minden országban. Én a magam részéről nem vagyok hajlandó ebbe a játékba belemenni.

Nép(ünk) tagjainak megszámolása helyett vagyon tárgy-összeírás van. A kutyát nem érdekli, hogy hányan vagyunk az országban még. Viszont, hogy milyen vagyontárgyakat vallasz be, az inkább érdekel egyeseket. Én azt gondolom, hogy a kormány – de ebben a kérdésben nem gondolkodnak máshogy a baloldali politikusok sem -, a vagyonotokra úgy tekintenek, mintha a sajátjuk lenne. Az EU meg úgy tekint az EU állampolgárai vagyonára, mintha a sajátja lenne. Hogy ürügyet találjanak az elvételére, az elmúlt két-három évben bebizonyosodott, hogy akár elég hozzá egy éjszaka, amikor zseniálisabbnál zseniálisabb rendeleteket hoznak. Vagy kicsit messzebbre nézni – na nem kell olyan nagyon messzire -, elég hozzá egy háború. Vagy ha még korábbra nézünk vissza, akkor elég hozzá egy banki devizacsalás, és egy „megértő” kormány, aki nem lakoltat ki, ja… de mégis azért, akár egy összeszokott maffiahálózattal támogatva, akik talán hosszú évek után el lesznek ítélve. De megérte nekik, esetleg ülnek egy kicsit, a vagyonuk így vagy úgy megmarad. A többi csalót el sem ítélik, akiktől pedig elvették a lakásukat, nem lesznek kártalanítva. Akik emiatt idegileg tönkrementek, nem lesznek jobban. Akik emiatt öngyilkosok lettek, nem fognak feléledni. Eközben most veszik ki a kaját a szátokból, a meleget a lakásotokból, a benzint az autóitokból.

A program része az, hogy senkinek ne legyen saját, jelentős értékű vagyontárgya. De erre is jöjjetek rá majd akkor, amikor már elvették. Majd utána posztoljátok ki a közösségi oldalara sokszor, hogy rájöttetek ám arra, hogy el akarják venni, a többi meg lájkolja be. Akkor már úgyis csak a face-lájk mennyisége lesz egyetlen örömötök. De hullahoppozzunk, hogy ez a népszámlálás és minden, ami történik az semmiség, sőt van, ami kifejezetten a jólétünket szolgálja. Nem gondolom, hogy a hajléktalanokat keresni fogják az utcákon, erdőkben, hogy megszámolják őket. Nem gondolom azt sem, hogy a nappali megelegedőkbe be fognak menni számolgatni. Azt sem gondolom, hogy idősek otthonába mennének számolgatni, ahol a lakásuk árának fejében laknak az idősek. Azt sem gondolom, hogy olyan lakásokba, ahova százan vannak bejelentve, megszámolják, megkeresik mind a száz lakót. Nem, elég lesz nekik a címen egy fővel is beszélni. Ha az embereket akarnák megszámolni, akkor minimum a lakáscímre – bejelentés esetén – névre érkezik a számolgatós adatlap. Még ebben az esetben sem lesz mindenki megszámolva, de legalább hihetőbb lenne a sztori. Valamint meg lehet számolni egészen könnyedén, hogy hány fő él az országban. A hajléktalanoknak is van TB kártyája, amelyből kideríthető, hogy mennyien vagyunk. Nem kell hozzá nagy statisztikai összesítés sem.

Egyébként minden fel van vezetve rólunk a különböző állományokban. Nem kell válaszolni a házzal kapcsolatos kérdésekre, mert egy állampolgárnak nem kötelessége vagyonnyilatkozatot adnia. Egyébként is vannak azok a munkakörök, ahol szükséges adni vagyonnyilatkozatot. Akinek ez nincs benne a munkaköri kötelességei között, annak ezekre nem kell válaszolnia. Akkor keresnek majd fel elméletileg, ha egyáltalán nem töltöd ki a kérdőívet. Hazudni is lehet, azt sem bünteti a törvény, vagy nem jól emlékezni, vagy akár azt mondani, hogy a vagyonnyilatkozati részt nem töltenéd ki. Ez nem azt jelenti, ha megteszed, hogy nem fogják elvenni, amid van, amikor odajutunk. De ne könnyítsük már meg a dolgukat ennyire. Ha mindenről tiszta képük van, könnyebb összedobni rá egy rendeletet. Egyébként szerintem már előre le vannak gyártva rendeletek, csak finomítgathatnak ezeken legfeljebb a továbbiakban.

A hajléktalanok persze, mint mondtam, azért nem lesznek megszámolva. Hogyan is lennének? Nem fogják hajkurászni őket az utcákon, az erdőkben. (Ezt egyébként időnként megteszik a rendőrök pontosan a nyilvántartás végett.) És gondolom, hogy az idősek otthonába se fognak bemenni megszámolni azokat, akik a lakásuk árának fejében laknak ott. Mert talán nem is az számít, akinek nincs semmije, rajtuk ugyanis nincs mit számolgatni, latolgatni. Egyébként elég kellene, hogy legyen a lakásban lakók számát kiírni az ajtóra, hisz népszámlálás van elvileg, és nem pedig tulajdonszámlálás. Egyébként pontosan jól tudják, hogy hányan élnek az országban.

Mára közismerté vált, hogy a globalista menetrend következő megállója a CO2 kibocsátási kvóta kiterjesztése a magántulajdonra. Ezt a fit for55 EU dokumentumokra hivatkozva már bejelentette a kormány. Az emberek nem akarják megkönnyíteni a hatalom dolgát azzal, hogy önként kiszolgáltatják személyes adataikat, amiket nyilvánvalóan felhasználnak majd, hogy kidolgozzák stratégiájukat a magánvagyonok kisajátítására. Mert ugye a tervezett új kommunista társadalomban minek is a magánvagyon? Kényes kérdésekre kell válaszolni, mint például: ivóvíz használat, kúthasználat, fűtési megoldások, lakóházak hőszigetelési tulajdonságai (CO2 kibocsátást alapvetően meghatározza), munkahelyre történő ingázás, autóhasználat, digitális műveltség stb. Természetesen a legtöbb adat eleve rendelkezésükre áll a közigazgatási rendszerekben, építésügy, jármű ügyek stb. De nincs meg minden adat, és nem mellesleg ezek a felmérések a polgári engedelmesség fokát is szondázzák. Az Új Világrend bevezetését nem lehet egy naptári naphoz igazítani, sokkal inkább az engedelmesség, az együttműködés fokához.

A karbonadó mindenesetre azért elég „vicces”, ha azt nézzük, hogy dől a gáz az Északi-tengeren a felrobbantott vezetékből. Ennyi szennyezést a háztartások nem nyomnak ki tíz év alatt sem. Szóval a karbonadót kezdjék a robbantás megrendelőjénél. Minden adatot tud a rendszer, mert minden megvan különböző hivatalokban, viszont azt nem küldheti tovább (pl az Eu-nak), mivel az adatszolgáltatáshoz az kell, hogy TE aláírással beleegyezz. Lásd: adatszolgáltatási törvény. De ha te kitöltöd ÖNKÉNT és aláírod, akkor már küldheti is tovább (hiába lesznek olyan pontok melyekhez nem tettél „X”-et. Azt ők már utólag bármikor megteszik, hisz ismétlem MINDEN ADATOT TUDNAK, még azt is, amit nem töltesz ki. Őket nem az érdekli igazán, hogy mikor hogy viszed a gyereket suliba, meg hogy a családtagjaiddal milyen nyelven beszélsz stb (ami valóban személyes infó) hanem a házra, autóra stb vonatkozó adatok…(de mint mondottam ezeket is tudják) a plusz kérdések csak elterelés a lényegről…tudják, hogy lesz…van felháborodás…és azt is tudják, hogy lesznek, akik a megfélemlítés miatt mégis kitöltik, de bizonyos pontokra nem fognak válaszolni, mert az „sérti a személyes szférát”…de azt is tudják, hogy ennek ellenére be fognak menni a nagyjából kitöltött kérdőívek NÉVVEL és aláírással ellátva, amit az adatszolgáltató ÖNKÉNT küldött meg nekik. ÉS EZ A LÉNYEG!

Ahogy a kovid idején is felkínáltak választási lehetőséget (többféle vakcina közül választhattak), és volt megfélemlítés is (kirúgnak, ha nem adatod be) volt, aki beadatta valamelyiket, találgatta, hogy melyik okozza majd a kevesebb és kisebb kárt a szervezetben és nem rúgták ki…és bizony voltak, akik nem adattak be egyet sem, és bevállalták, hogy elküldi őket a munkahelyük, de ők a mai napig nem szenvednek a vakcinák „áldásos mellékhatásaitól”. Most is lesznek, akik kitöltik, aláírják és elküldik, és lesznek, akik bevállalják, hogy megbüntetik őket, DE akkor sem szolgáltatnak magukról ÖNKÉNT adatot…Deja vu érzésem van. Induljunk ki abból, hogy mindent tud rólunk a hatalom. Vajon miért? Cinizmus? Egy frászt! Azért, hogy legalizálják az adatbázisaikban amúgy is meglévő adatainkat. Vagyis, ha kitöltöd a kérdőívet, ezzel hozzájárultál az eladdig tiltott adathasználatuk legalizálásához.

tmz

Biocentrizmus

A klímaváltozás, mint immanens jelenség

Induljunk ki abból az eléletből, ami sokak szerint hókuszpókusz és áltudomány. Nyilván a materialisták szerint, Tehát induljunk ki abból, hogy a világ tudatunk kivetülése egy konkrét hely helyett. Mondjuk egy sötét, tehetetlenséget nyújtó, csillagokkal teli világűrben keringő gömbföld helyett. A materialisták szerint az úgynevezett mennyország, tehát odaát egy tündérmese, ami kinevetendő. A halálközeli élményt átélt […]

Read More
Biocentrizmus

Paradoxon

Gonoszság gonoszság hátán. Valahogy így lehetne jellemezni az elmúlt időszakot. Doktor Eli David azt posztolja már egy jó ideje az x-en, hogy Kongóban, Nigériában és egyéb afrikai országokban ennyi meg annyi lemészárolt halott embert eredményezett az ottani háború, és mert az izraeli háborúval foglalkoznak sokan, ezért ők antiszemiták. Szegény, szerencsétlen zsidó vezetésért mindjárt elmorzsolok egy […]

Read More
Biocentrizmus

Németh atya, az antikrisztus

Németh Sándort azzal vádolta egy újságíró, hogy nincs tisztában a szent szellem jelentette jelenséggel. Egyszóval nincs tisztában azzal, amiről beszél. Hozzá tette még, hogy amennyiben, hogyha tisztában van vele, úgy egész egyszerűen tudja, hogy ő az antikrisztus kiválasztott embere, és jóvátehetetlenül az a feladata, ami. És itt van a lényeg, Németh Sándor csakugyan tudatosan cselekszi […]

Read More