Vérrögképződést elősegítő rendszer, klímagyilkosok „megoldásai” az úgynevezett klímaválságra

Egy lány tweetjét olvastam nem olyan régen a twitter nevű közösségi oldalon, amely a következő szemrehányó írásból állt: „Ezek a hülyék nem tudnak szemetet szelektálni!” Nem kérdés, hogy ezek a hülyék egyszerűen azokat az embereket jelentette, akik valóban nem szelektálnak. Többek között engem. Az írása mögött némi büszkeséget is vélek érezni, büszke lehet arra, hogy ő maga lelkes szelektáló. Őt magát sajnálom, az alig kevesebb, mint húsz esztendős lányt, aki szentül meg van győződve arról, hogy azzal, hogy műanyag flakonokat gyűröget össze és válogat külön, komoly részt vállal a bolygó megmentéséből. Pontosan emiatt nem szabad tizennyolc évesen az embernek, hogyha hall valamit valahonnan, méregbe jönnie és teljes mellszélességgel kiállni egy ideológia mentén. Nem tudhatja még, hogy miféle érdekek miféle féligazságok mentén szándékolnak rájuk erőszakolni valamit. Nem tudhatnak biztosan semmit. Önmagában az a tény, hogy a környezetet szeretik, csak egy dolog.

Nem létezik olyan ember, aki ne szeretné a környezetet, vagy legalábbis aki ki tudna kategorikusan olyat jelenteni, hogy én ki nem állhatom a környezetet. Ilyen nincs, ennek a lehetőségét teljességgel ki lehet zárni. Még, aki gyűlöl kirándulni is a természetben, az se mond ilyet. Hogy a környezetet pontosan azok teszik tönkre, akik elszínészkedik az aggodalmas megmentő szerepét, arra kitűnő bizonyíték – mint azt már egy korábbi cikkemben írtam – az úgynevezett jégkármérséklő rendszer. Ezt ugyanazok művelik velünk, mint akik két évvel ezelőtt azon aggódtak, hogy nehogy betegek legyünk, most pedig háborúba küldenek minket meghalni. Ugyanazok, akik lebetonozzák még azt a kevés füves zöldövezetet a városokban, ami volt, többek között a budapesti Jókai-teret, és kivágják azok bokrait és fáit. Ugyanazok, akik a tervezett elavulás jelenséget életre hívták, és busásan profitáltak belőle. Ugyanazok, akik újabban a vérrögképződés elleni gyógyszernek az árát csaknem ötven százalékkal felemelték. Hogy jót akarnak-e? Aligha.

Aki nem tudná, hogy miről van szó: akár ötven százalékkal is drágulhatnak a vérrögképződést megakadályozó terápiás készítmények. A vérhígítót szedő betegek jelenleg hatszázhetvennyolc és háromezerháromszázkilencvenhárom forint közötti összeget fizetnek a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által finanszírozott termékekeért a patikákban. Az október elsejétől életbe lépő árváltozás a leggyakrabban használt termékeket érintheti. A betegek terhei drasztikusan kétszáztól négyszázötven százalékig nőhetnek. A megelőzésre használt vérhígítókért négyezerötszáz forint körüli összeget, a terápiás készítményekért pedig tizenötezerhatszáz forintot kell majd fizetni a gyógyszerszedőknek. Milyen érdekes, hogy éppen a vérrög az, ami az oltás következtében olykor bekövetkezik ugyebár… Csakugyan olyanok lesznek az oltottak, mint a reménytelen narkósok a végső stádiumban, végül a házukat is eladják, csak hogy életben maradhassanak. Ezt is megmondtam már jó előre. De vissza a tárgyra: az elmúlt két és fél év elmebetegsége által VILÁGSZERTE mesterségesen leállított termelés és gazdasági aktivitás miatt a biotechnológia alapvető alapanyagainak, reagenseinek VILÁGPIACI árai elszálltak. Még egyszer: VILÁGPIACI szinten van olyan vegyszer, ami ötször annyiba kerül, mint 2019-ben.

Tény, hogy most itt van egy évszázados aszály, és egy szintén nemzetközi szinten mesterségesen kreált energiaválság. A polgármesteri hivatalok udvarán működtetik a felhőűző (időjárásbefolyásoló talajgenerátorokat az ország különböző pontjain), amelyek mérget juttatnak a levegőbe, ezüst-jodidot, amely meddőséget okoz, ezen kívül pedig eloszlatja a felhőket és aszályt idéz elő. Minden téren pusztítja a gazdaságot es a népességet. Baján a polgármesteri hivatal előtt le is fotóztak egy ilyen talajgenerátort.Pár lényegi gondolat erről az úgynevezett „Jégkármentesítő” gépezetről, ami valójában az aszályt csinálja országszerte, és külföldön mindenütt, globalista háttérhatalmi célok miatt az emberiség kivéreztetésért. Konteó? Összeesküvéselmélet? Biztos? A Bibliai mesterségesen média által fel generált csapások mind mind ugyanazt a célt szolgálják, hogy az ember egy agyondigitalizált világnak a fogja legyen a jövőben, és minden jogunktól megfosszanak minket. Az a cél, hogy elveszítve minden identitásunkat egy hatalmi rendszertől függjön, mindenki digitális pénzeken, és mindenkit ellenőrizni tudjanak.

Ez a „Jégkármentesítő” (több fejlesztett fajtája létezik) amiről azt mondják, hogy segítségünkre van a jég ellen, szintén ellenünk alkalmazott fegyver jelenleg, amelynek titkolt célja, hogy elpusztítsák földjeink és terményeink. Jelenleg nagyon kevés felelőse van ezeknek a gépeknek és nem tudjuk, kik a valódi piros gomb nyomogatói, de bízunk abban, hogy a megfelelő időben kitárulkozik az igazság és ezáltal erejüket veszítik a kivitelező cégek, és bábmestereik. A klímafelhajtás is mesterséges téma, amit azért működtetnek, hogy mi az ózonjukra fogjuk mindezeket a problémákat végeredményben. Esőt mondanak hatalmas viharokkal folyamatosan többször is, de nem tud leesni az eső, és nem tudnak összetornyosulni a felhők, csak egy kis időre maximum néhány cseppre? Teljesen hülyének néznek minket, és úgy gondolják a nagyurak kik Istent játszanak a fejünk felett, hogy a „jószágaikkal” mindent megtehetnek, felelősségre vonás nélkül. Adja a sors és gondviselés, hogy globálisan világszerte kiderüljön az igazság, és lehulljon a lepel arról, hogy a pszichopata megalomán elit áll az e mögötti jelenség mögött is, ahogy az emberiség kiirtását szolgáló többi dolog mögött is.

tmz

Biocentrizmus

A klímaváltozás, mint immanens jelenség

Induljunk ki abból az eléletből, ami sokak szerint hókuszpókusz és áltudomány. Nyilván a materialisták szerint, Tehát induljunk ki abból, hogy a világ tudatunk kivetülése egy konkrét hely helyett. Mondjuk egy sötét, tehetetlenséget nyújtó, csillagokkal teli világűrben keringő gömbföld helyett. A materialisták szerint az úgynevezett mennyország, tehát odaát egy tündérmese, ami kinevetendő. A halálközeli élményt átélt […]

Read More
Biocentrizmus

Paradoxon

Gonoszság gonoszság hátán. Valahogy így lehetne jellemezni az elmúlt időszakot. Doktor Eli David azt posztolja már egy jó ideje az x-en, hogy Kongóban, Nigériában és egyéb afrikai országokban ennyi meg annyi lemészárolt halott embert eredményezett az ottani háború, és mert az izraeli háborúval foglalkoznak sokan, ezért ők antiszemiták. Szegény, szerencsétlen zsidó vezetésért mindjárt elmorzsolok egy […]

Read More
Biocentrizmus

Németh atya, az antikrisztus

Németh Sándort azzal vádolta egy újságíró, hogy nincs tisztában a szent szellem jelentette jelenséggel. Egyszóval nincs tisztában azzal, amiről beszél. Hozzá tette még, hogy amennyiben, hogyha tisztában van vele, úgy egész egyszerűen tudja, hogy ő az antikrisztus kiválasztott embere, és jóvátehetetlenül az a feladata, ami. És itt van a lényeg, Németh Sándor csakugyan tudatosan cselekszi […]

Read More