Megkésett lépések, földgázbőség, körvonalazódó kommunizmus

Értem én, hogy kiválóan vissza lehet most vágni a rezsit illetően, mert elérkezettnek érzi ehhez az ember az időt, csak éppen azt nem árt észben tartani, hogy nem létezik párt és oldal a mai Magyarországon, amelyik másképp tudna eljárni, mint a mostani. Egy világválságért nem lehet felelőssé tenni egy ország népének azt az egyetlen embert, aki a legfőbb közszolgálati posztot tölti be, mivel egyetlen ember nem veheti vállára az egész világ problémáit. Örvendetes és dicséretes jelenség, hogy odakint igyekeznek rábírni a Magyar Köztársaság Alkotmányát egykor megpuccsolt bűnszervezetet távozásra, viszont ez az oltott és a világ legnagyobb bűncselekménye előtt fejet hajtott társaság most kapkod, most igyekszik behozni azt, amit voltaképpen már tíz évvel ezelőtt legkorábban meg kellett volna cselekednie. Magyarország miniszterelnökének már legalább tíz esztendeje egy börtöncellában kellene rohadnia.

Az egész problémát lett volna lehetőség már régen gyökerestül kigyomlálni, ehhez képest most tüneteket kezelnének. Minden valamirevaló nyugat-európai országnak a népe – annak legalábbis a jelentős része – felvonult az utcákon komoly erőt képviselve az erőszakos oltások megakadályozása céljából, Magyarország természetesen ebből is kimaradt, ezen a téren sem kívánt csatlakozni a haladókhoz. Az igazság azonban az, hogy a felelőst még csak nem is egy öltönyös ember képében kell keresni. A felelősök nem mások, mint azok, akik odakint az öklüket rázzák és lemondását követelik egyetlen emberként. Akiket egyébként sajnálok – egyrészt, mert túlkapást követ el ellenük az olyan eszközök, mint a sokkoló használatával a hatóság, másrészt pedig azért, mert vélhetően a legnagyobb hányaduk be van oltva valamelyik típusú méreggel, amit egészséget megóvandó vakcinaként a szervezetükbe fecskendeztek nem is olyan régen.

Ami még szörnyű az az, hogy egyszerűen nem akarják és nem tudják megérteni, hogy mi minden világeseménnyel összefügg többek között a vakcina, és az egész több, mint két évvel ezelőtt kezdődött járványhelyzetként emlegetett szituáció. Méltatlankodnak azon, hogy temetésekről és egyéb fontos szertartásokról késnek le ők maguk és közvetlen rokonaik, mert a legutolsó pillanatban visszamondják a repülőjáratot, és nem értik, hogy miképpen történhet meg ilyen, miután az egész addig hosszú életük során nem tapasztaltak hasonlót. Hogyan is értenék meg, amikor nem fogták fel, hogy a vakcina életveszélyes, és repülőgéppilóták tömegeit kellett idő előtt leszázalékolni és nyugdíjba küldeni, mert különféle egészségügyi betegségek ütötték fel a fejüket esetükben. De önmagában az általános gazdasági hanyatlás is kihat a repülőgéptársaságokra, hiszen hogyan is képezhetnének kivételt ők? És ez az általános gazdasági hanyatlás mikor vette kezdetét a világban? Két és fél évvel ezelőtt, amikor is az emberek engedték magukat kísérleti egérként belevetni egy lezárásokkal és karanténozásokkal induló pogromba, majd pedig amikor engedték alávetni magukat a teszteknek és a kísérleti vakcinázásoknak. És most hol is tartunk? Egyre több betegnél és halottnál, mondvacsinált gazdasági csődnél és krízisnél, egy emberek tömegei létminimum alá való vetésénél.

Ott tartunk, hogy emberek tömegei élnek abban a hamis hitben, hogy Ukrajna háborúja miatt szükséges fagyoskodnia és éhkoppon maradnia az egész világnak, miközben mondjuk a szerb, az iraki meg a vietnámi háború idején ilyesmiről még csak szó sem esett. Mégis, mivel különb ez az ukránokat sújtó háború azon kívül, hogy azokat az oroszokat kívánják büntetni, akik ellátják a világ egy részét földgázzal és egyéb energiaforrással? Ezért lehet megcsinálni nemcsak velünk, hanem lényegében az egész emberiséggel azt, amit velünk magyarokkal is megcsinálnak: úgy kívánják beláttatni velünk az energiamegvonás szükségességét, hogy a Pakson termelt gáznak a nagy részét – ötszáz köbmétert – eladják Szerbiának. Mert Magyarország bőségesen termel gázt, olyan nagy mennyiségben, hogy még kivitelre is bőven jut, mint azzal szembesülhet bárki, aki utánanéz a dolognak. Hirtelen miért szándékoznak tízszeresére emelni a rezsi árát, miért szándékoznak utcára dobálni az embereket, és luxussá megtenni a megfelelő áram és gázhasználatot, a megfelelő étkezést, a megfelelő életvitelt? Mert már most látszik annak a jelenségnek az egyenes következménye, hogy emberek tömegei lepték el a kandallóárusokat, és szabályos csörte dúl emberek között a szénért és tűzifáért. A Paksi Atomerőmű egyébként termel olyan mennyiségben olcsó áramot, amennyi elegendő a lakossági felhasználóknak.

Weinhard Attila, a Portfolio elemzője rámutatott, hogy a paksi áramtermelés az elmúlt években lefedte a rezsicsökkentés keretében eladott árammennyiséget, AZ ATOMERŐMŰ UGYANIS NETTÓ 11,50 FORINTÉRT TERMEL EGY KILOWATTÓRA ÁRAMOT, AMINEK AZ ÁRA A REZSICSÖKKENTETT SZÁMLÁKON JELENLEG IS NETTÓ 12-13 FORINT. És hogy hova vezethetnek ezek a folyamatok végül, és a terv mentén haladva – ha a tervezőkre fittyet hányva az emberiség nem végez – hova fognak vezetni?

Az Európai Parlamentben megszavazták, hogy a kereskedelmi célú ingatlanokat és a közlekedést már 2024 elejétől, a magáncélú ingatlanokat (mármint mindenki saját házát) és közlekedést (mindenki saját autóját) pedig 2029-től vonják be a kibocsátáskereskedelmi rendszerbe. Ez annyit jelent, mivel minden magántulajdonba lévő ingatlannak (legfőképpen fűtésidőszakban) van CO kibocsátása, az autóknak folyamat van kibocsátása, mindkettőre akkora adókat akarnak kivetni majd, amit a paraszt nem fog tudni megfizetni és elfogja veszíteni őket. Ha bármit meg akarsz tartani, azt bérelned kell. Itt jön képbe a fő globalista, Klaus Schwab egy mondása a magántulajdon elvesztéséről: ” AZ EMBERISÉGNEK NEM LESZ SEMMIJE, MÉGIS BOLDOGOK LESZNEK”. Két évvel ezelőtt, amikor felvázoltam egy ilyen lehetséges jövőképet, még pszichológust javasoltak nekem. Azóta ott tartunk már, hogy pszichológusok és pszichiáterek osztják meg velem az életükre törő terrorral kapcsolatos rémképeiket.

tmz

Biocentrizmus

A rossz és a jó gyilkos

 A francia elnök előre bocsátotta, hogy az olimpiai megnyitón bizony nem lehet majd orosz színű zászlókat látni. Arról beszélt, hogy az Iránból indított csapás Izrael felé elítélendő, ám az izraeli csapás az Iszlám Köztársaság damaszkuszi diplomáciai képviselete ellen nem. Izraelnek minden joga megvan szerinte – és még sok társa szerint is – a saját belátása […]

Read More
Biocentrizmus

Mindent a látszólagos környezetvédelemért

Döntött az EU: kétezerötvenre kibocsátásmentessé kell tenni minden épületet. Ez a törvény a személygépkocsikra, kisteherautókra és teherutókra vonatkozik kibocsátási határértékkel, amely az ipari kibocsátásokról szóló felülvizsgált irányelvet, valamint új szabályokat az épületek energiahatékonyságának javításának érdekéről szól. Ez mind szép és jó. Milyen romantikus is az, amikor rendszabályokat hoznak környezetünk megóvására… És mennyire nem szép és […]

Read More
Biocentrizmus

Mert minden vágyunk: a sátán világa

A világháborúról beszélnek. A világháborúról beszélnek, mint elkerülhetetlen sorscsapásról, amit – leginkább – Európa el fog szenvedni a közeljövőben. Kezd immár minden a helyére kerülni ebben a sakkjátszmában, már ha lehet egyáltalán, és ildomos-e egyáltalán így fogalmazni. Majom emberi társadalom mindent saját maga hív önnön magára. A szél, amely a közmondásban ismert hrasztot fújja, az […]

Read More