Doktor Andreas Noack igazságbeszéde a gyilkos vakcinákról, és rejtélyes halála

Doktor Andreas Noack, aki német kutatóként hosszú ideje foglalkozik a grafén-oxiddal és a grafén-hidroxiddal, egy videóban azt mondja el, hogy valójában az mRNS vakcinákkal félretájékoztatnak, és elmagyarázza, hogy a vakcinákban bizonyítottan benne lévő grafén-hidroxid borotvapengeként működik, amely idővel szétvágja az ereket és okoz ezáltal szívinfarktust, stroke-ot. Végezetül, Andreas a videóinterjú után három nappal váratlanul, nagyon gyanús körülmények között elhunyt. Ezután viszont nem kétséges, hogy állításai mind igazak és akinek van füle, az meghallja azokat. A videó szövege:

“Még egy spanyol professzor az Almeria Egyetemről, Pablo Campa vizsgálta meg a szóban forgó oltásokat a grafén-oxidokkal való kapcsolatot illetően, mikro-raman spektroszkópia segítségével. Ezzel rezgéseket, vibrációs sávokat lehet vizsgálni. A grafén-hidroxid ötven nanométer hosszú, de csak 0,1 nanométer vastag. A C6 struktúra rendkívül stabil. Iyenből lehet például féktárcsát gyártani. Ezek biológiailag nem lebomló anyagok. Ezeket a struktúrákat ilyen nanoméretben úgy kell elképzelni, mint egy borotvapengét. Ezek gyakorlatilag borotvapengék, amiket a testbe fecskendeznek, méghozzá extrém kisméretű borotvapengék nanoméretben, gyakorlatilag egy atom vastagságúak. Viszont relatíve magasak és szélesek, tehát olyanok, mint egy borotvapenge. Biológiailag nem lebomlók tehát. Ezek a borotvapengék nagyon homogén módon oszlanak el a folyadékban, és ez az én nézetem szerint olyan, mint az orosz rulett. Az erek belső felületét epithel sejtek borítják. Az epithel nagyon sima, tükörsima felületű, és ezek a borotvapengék szétvágják ezt a felületet. Ez a legveszélyesebb. Ha az oltással egy eret vagy vénát találsz el, akkor ezek a pengék keringenek a véredben, és szétvágják az epithel sejteket. Egészen konkrétan átvágják az ereket. A legszemetebb dolog ebben az egészben, hogy ezt toxikológiailag, teszttel nem lehet kimutatni. Ezek a struktúrák a legélesebb struktúrák, amit el tudsz képzelni, mivel egy atom vastagságúak. Ez egy extrém nagy molekula, ami nagyon éles. Én aktívszén specialista vagyok, grafén-oxiddal és grafén-hidroxiddal dolgoztam.

Amikor egy áldozatot analizálnak vagy boncolnak, nem találnak semmit, mert a toxikológusok a vizsgálataikat petricsészében végzik és nem tudják, hogy vannak olyan struktúrák, melyek képesek az ereket szétvágni. Látni olyan képeket, amin alvadt vér folyik ki az orrból. Az emberek elvéreznek belsőleg. Vannak ezek a csúcssportolók, akik holtan esnek össze, bennük a vér nagyon gyorsan folyik. Minél gyorsabban folyik benned a vér, annál nagyobb kárt okoznak benned ezek a pengék. Ha kémikusként ezt a vérbe fecskendezed, akkor tudod magadról, hogy egy gyilkos vagy. A toxikológusoknak gőzük sincs erről, hiszen ez egy új anyag. Nem csoda, hogy A csúcssportolók a gyors véráramlással teljesen egészségesen holtan esnek össze. Azok az emberek, akik az oltás után még a széken ülve összeesnek, és a földre rogynak, ennek az orosz rulettnek az áldozatai, mert náluk valószínűleg eltalálták a vénát. A kérdés, amit fel kell tenni a politikusoknak és az orvosoknak, amit igazából az orvosoknak kellene feltenniük a Pfizer cégnek, hogy mit keresnek ezek a pengék a vakcinában? És most öt éves kortól akarják a gyerekeket az oltásra kötelezni. Tudod, a gyógyszereknek, a gyógyszeriparnak az alapja a kémia. Az orvosoknak gőzük sincs a kémiáról. A gyógyseripar olyan új anyagokat használ, amiket ők nem ismernek. Az egész világ az mRNS-ről és annak komplex hatásáról beszél. Ennek a teóriája relatív komplex, hogy mit kell csinálnia. De, amit ez a dolog csinál, azt csak egy kémikus érti. Ez a messenger RNS valószínűleg csak egy elterelés. Nem tudom elképzelni, hogy egy ember nekem, mint műanyag speciaistának épeszű magyarázatot tudna adni arra, hogy mit keresnek ezek a műanyag pengék benne. Ez egy háború, ami a messenger RNS-el van félremagyarázva. Az emberek a váróteremben a székről esnek le. Ilyen gyorsan emberek nem tudnak összeesni normális esetben. Itt valami teljesen más történik, amit ki kell vizsgálni.

Az általam említett spanyol tudósnak a tanulmányából most már hivatalos, hogy nanoméretű grafén-oxid és grafén-hidroxid van az oltásokban, és ezért teljesen egyértelmű, hogy borotvapengéket fecskendeznek be. Azok az orvosok Ausztriában, akik annak ellenére tovább oltanak, hogy ezek az információk most már teljesen nyilvánosak, gyilkosok. Amikor az ember ilyet fecskendez be, tudni kell azt, hogy ez belülről szétvágja az embert. Ez egy olyan magas intelligenciájú méreg, amit egy normál orvos nem tud diagnosztizálni, egy normál toxikológus, aki petricsészével dolgozik, nem talál semmit, amivel kapcsolatosan a toxikológus nem tudja, hogy léteznek ilyen pengék nanoméretben. Amit kémikusként kőkeményen el tudok mondani az az, hogy biztosan nanoméretű grafén-hidroxint tartalmaz. Ezek nanoméretű borotvapengék. És most öt éves gyerekeket kellene borotvapengékkel oltani. Ez az anyag nem tud biológiailag lebomlani, mindig a testben marad. Ha az emberek tőle nem azonnal halnak meg, akkor is szétvágja az ereket, tönkreteszi a szívet. Fel kellene tenni az orvosoknak a kérdést, hogy az összes szívinfarktus, az összes agyvérzés mitől van? Ha megérted, hogy borotvapengéket fecskendezel be, akkor megérted, hogy mitől van az összes szív és vérkeringési megbetegedés. Az osztrák kormánynak oda kell figyelnie. Ők az elsők, akik bevezetik az oltási kötelezettséget. Ezzel megölik az egész osztrák népet. A Schallenberg ezért a felelős, akinek szüksége lenne egy igazi tanácsadóra. Volt már olyan osztrák, aki Európára szenvedést és halált hozott. Terjeszd ezt a videót, amire hivatkozok, minden csatornán. A Schallenbergnek ezer, vagy százezerszámra kell leveleket küldeni. Tudnia kell, hogy ez egy borotvapenge, egy halálos méreg. És ha ő ezt tudja, és tovább csinálja, akkor egy tömeggyilkossá válik. Akkor Hitler nyomdokaiba lép. Ennek az egésznek ki kell mennie a nagyvilágba! Kémikusként bárkivel hajlandó vagyok leülni és arról beszélni, hogy ez a dolog mire képes. Kémikusként mondom, hogy ez borotvapenge.”

Ezekért a szavakért gyilkolták meg Doktor Andreas Noackot. Doktor Noack november huszonharmadikán, délelőtt tíz órakor hozta nyilvánosságra a grafén-hidroxidról szóló anyagot, ami bombaként robbant. Az interjú után Noack a terhes feleségével volt, akivel készültek egy teljesen normális estét eltölteni. Noack-nak jó hangulata volt, nevettek, és beszélgettek. A partnere elmondása szerint nagyon rövid időre hagyta magára az emeleten Noack-ot, míg lement valami harapnivalóért a házuk földszinti konyhájába. Ez idő alatt Noack rosszul lett, elkezdett rángatózni, amit a visszatérő felesége először viccnek gondolt. De nagyon hamar ráeszmélt, hogy Noack-al valami nagyon nincs rendben. Rendkívül heves testi reakciókat mutatott, rángatózott, görcsös tünetei voltak, nem tudott beszélni, nehezen lélegzett, csak fájdalmasan volt képes artikulálni. A felesége szerint ebben a pillanatban még az áram is elment. Egy idő után a tünetek enyhültek, a reakciók csillapodtak. Noack fáradt volt, nem beszélt. Lefeküdt aludni. Másnap azonban újra kitörtek rajta a tünetek, bénulásos és görcsös rohamok, légzési nehézségek, ami végül ahhoz vezetett, hogy ki kellett hívni a mentőket, akik újraélesztették, majd kórházba került, ahol huszonhatodikán meghalt. Teljesen egészséges volt, nem volt semmilyen betegsége. Mind a partnere, mind a témában azóta megszólalók nem zárják ki az idegenkezűséget. Noack nagyon sokat foglalkozott olyan személyekkel is, akik komolyan jelen vannak az alternatív médiában és kritizálják a koronaintézkedéseket – például Doktor Bodo Schiffmann, Doktor Reiner Fuellmich satöbbi. Róluk is azt állította, hogy gyakorlatilag szerepet töltenek be, a követőiket meggyőzik azzal, hogy valami történik a háttérben, eközben nem történik semmi, hanem gyakorlatilag „altatás” zajlik. Halálával kapcsolatban több csatorna is tévesen azt terjeszti, hogy Noack-ra a rendőrség tört rá és verte össze, ez vezetett a halálához. Ez nem igaz. Noack-ra egy livestream közben valóban rátört a rendőrség egy speciális kommandója, de ez tavaly, 2020 őszén volt, amikor szintén egy élő adásban beszélt a megrendezett járványról. Ez is azt bizonyítja, hogy a hatóságok már régen figyelték, hiszen olyan hatalmas tudás birtokában volt, amit jelenleg az emberiség ellen használnak. Nem lehet tehát kizárni, hogy beavatkoztak a halálába. Noack anyagai kint vannak a neten, ezeket bárki megtekintheti. Élő adásai sok emberhez eljutottak, volt saját telegram csatornája is, ahol szintén rengeteg anyag fent van. Ehhez azonban szükséges a német nyelv.

tmz

Biocentrizmus

Egy családi katasztrófa története, egy hős ápoló esete, piaci kiárusítás az egészségügyben

Nemrég meghalt egy zalai férfinak az édesanyja és a húga, nem sokkal a vakcina felvétele után. Az eset után a férfi feljelentette a magyar kormányt, és kártérítést követelt. A kártérítés követelésének oka az, hogy nem engedték meg neki a kórházban, hogy meglátogassa édesanyját az utolsó óráiban, és elbúcsúzzon tőle. Mindössze egy pillantást vethetett az ágyon […]

Read More
Biocentrizmus

A kezdet kezdetén mi volt? – Biocentrizmus

Minden dolog egy.  -Herakleitosz, A világegyetemről (i.e. 540-480) Hogyan tud egy olyan ember, akinek a karrierje arról szól, hogy a tudományos módszert a végsőkig feszítse – őssejtkutatásról, állatok klónozásáról, az öregedési folyamat sejtek szintjén történő visszafordításáról -, tanúságot tenni szakmája korlátairól? De az életben több van, mint amit a tudományunk meg tud magyarázni. Könnyen felidézem, […]

Read More
Biocentrizmus

Djokovic abuse, angry doctors, UK government testimony

It didn’t take long for the man of minimal intelligence to realise the reason for the name change on the immunity card. It’s mind boggling what’s going on around this phenomenon. It is no longer possible to use the name immunity certificate as a designation for what is theoretically considered immunity. From now on, it […]

Read More