Koronanapló részlet

A PCR-tesztekkel tulajdonképpen nem más a cél, mint hogy adatokat próbálnak gyűjteni. A mesterséges intelligencia fejlesztői istenekké válnak az emberek felett. A mesterséges intelligenciával képesek létrehozni egy globál-komputert, ami lát mindent. Teremteni szándékoznak egy mindent látó szemet. Egyszerűen rá akarják csatlakoztatni az internetre az embereket, mint emberi lényeket. A tudomány egy kaptár tudatként próbálja ezt elmagyarázni. Az emberek azt hiszik, hogy ez egy tudományos fantasztikus összeesküvéselmélet, de nagyon tévednek, ezt már rég meghaladtuk. Ez a technológia már itt van! A kísérletek már lefolytak, és működőképesnek bizonyultak. Ez egy első vonalbeli technológia, ami a google virtuális rendszerét váltaná le. Hamarosan itt lehet, és elég borasztóan hangzik! Az agy megteremti és leképezi az általad érzékelt univerzumot, és kivetíti ezt az univerzumát maga köré, mint egy buborékot. Szeretnénk ezeket a párhuzamos univerzumokat felhasználni arra, hogy kiszámíthassunk dolgokat, amelyek hatással vannak ránk. Meg akarjuk ragadni ezeket a párhuzamos valóságokat abban az absztrakt térben, ahol léteznek, és beleprogramozni egy mikrocsipbe. Minden, ami kapcsolódik az internetre, kapcsolódik erre a köztes hálózatra is, és minden, ami csatlakozik a köztes hálózatra, az látható lesz ezen a kapcsolt környezeten is. Testet kell öltenie minden adatunknak és tudásunknak egy működő modellben. Úgy képzeljük el, mint egy archívumot. Mintha építenénk egy új mikroszoftot vagy google-t az agyunk számára, ahol összegyűjtöttünk minden valaha létezett információt, és feltöltjük ebbe a környezetbe. Rendszerezzük azt, és létrehozunk algoritmusokat, amivel összekötjük ezeket az adatokat. Amikor képesek leszünk felfedezni az agyunk belsejét, az lesz az igazi nagy áttörés.

Most csak kívülről képesek mérni és megfigyelni, amit az emberek látnak, de ezzel a módszerrel be lehet lépni az agyba és meg lehet figyelni, hogy az agy hogyan épít fel egy világot. Tehát minden olyan adat alapján, amit feltölt az ember instagramra, tik-tokra vagy facebookra, virtuálisan leképeznek egy avatárt, egy személyt, és ezzel majdhogynem teljesen imitálni és szimulálni tudják azt a fajta lelkiséget, ami jellemző az emberekre. Nem szellemiséget, mert arról itt most szó sem lehet. A testiségre már egyébként is hatnak, de még a lelkiségre is különböző máglyákkal, hamis vallásokkal, embermanipulációkkal, viszont ez itt most egy következő szint lesz, ahol a technológiát bevetik. Egy projektként indították útjára ezt a gondolatiságot egy egyetemen 2006-ban, és a világszimulációt már 2007-ben tesztelték. Ez magában foglalta az összes embert ebben a világmátrixban, ahol mindenki egy csomópont, és minden csomóponthoz hozzá van rendelve egy avatár, és egy azonosító. Ez nullától huszonnégy óráig valós időben figyelt minden egyes embert a rendszerben. Minden szó és byte olyan, mint egy rádióadás, és egyéni frekvencia. Ez a rádiófrekvencia olyan, mintha rá lenne helyezve a személy egyéni, testi és tudati rezgésére, ez esetben a DNS-ére. Teszik ezt különböző laborokkal szerződve. Van lehetőség laborokat bérelni személyzettel, és említették már spermabankok közreműködését is, ezek tökéletes helyek arra, hogy DNS-re lebontva leprofilozzanak bizonyos embereket. És hogy hogyan, miképpen lehet a leggyorsabban és a leghatékonyabban begyűjteni emberi DNS-eket? Példának okáért ezekkel a PCR-tesztekkel. Az egyén örökítőanyagából származó információból meghatározzák az egyén finom hullámszerkezetét. A kinyert adatokból aztán tovább finomítják a technológiát, összekötve rádióhullámokkal és mikrohullámú audiohatással, és minden egyéb technológiai képességeikkel ráhangolják ezt a frekvenciát a célszemély saját egyéni DNS rezgésére. De ez még egy alacsonyabb szintje ennek a technológiának. Ennek az igazi Grálja a DNS rezonáns frekvencia alkalmazása. Ez közvetlenül a DNS-re hat a távolból, ugyanazon az összetett hullámformában, amelyben a célszemély DNS-e van. Ez arról szól, hogy megszerzik az ember DNS-ét, amit betáplálnak egy szuperszámítógépbe, és a biokóddal hatást gyakorolnak a szervezetére. Innentől igazából bármilyen mintát képesek átküldeni bárkinek, ami betegségtünetként jelenhet meg, mert teljes hozzáférésük van az ember biorezonanciájához. Van egy olyan érzésem, hogy a háziorvosok ezt nem értik, mert nem kifejezetten az ő szakterületük, de még a virológusok meg karidiológusok sem értik, mert nem kifejezetten virológia meg kardiológia ez, a belgyógyászok sem, mert nem biztos, hogy ez belgyógyászati dolog, tehát valahogy itt át kéne látni azt, hogy a dolgok összekapcsolódnak. Volt egy kor, amikor az ember holisztikusan látta a dolgokat. Most ez a fajta holisztikus látás, és a helyzetfelismerés hiányzik.

Tehát biorezonancia… Ezen rezgéseken keresztül összeköttetésbe kerül az adó és a vevő. Ez a hullámsáv az adó és a vevő között olyan, mintha egy szupergyors átvitellel lennél rákötve egy wifihálózatra. Ezen kialakult összeköttetésen keresztül sugározhatnak hangokat, gondolatokat, érzelmeket. Képesek manipulálni az ember viselkedését, mindazt, amit lát vagy hall. Ezzel a bizonyos géppel folyamatosan figyelemmel követik az embert, és hatnak rá vele. Ez fog nekünk abban segíteni, hogy megértsük az érzékelést, hogyan hozzuk létre a világot, amiben élünk. Mi nem a szemünkkel látunk vagy a fülünkkel hallunk, hanem az agyunkkal. Te nem látod most ezeket a betűket, hanem képzeled valójában. Az agy egy képzeletvilág, ami felépíti az érzékelést, és e módon mi meg tudjuk ezt érteni. Biztonságtechnikai szakembereknek volt alkalmuk látni ezt a rendszert működés közben, majd volt alkalmuk különböző platformokon beszámolni erről. Azt állítják, hogy működés közben ez olyan, mint egy videójáték, képes az emberek szemén keresztül mutatni a látott képet. Amikor kinézünk a szemünkön keresztül, fotonok áradnak felénk, és jeleket küldenek az agyunkba. Az optikai jeleket az agy átalakítja, és képként lehet érzékelni az elektromos jeleket. Tehát adatokat vesz fel a szemünk, és az agy átalakítja azokat vizuális formába, amit látásnak hívunk. Pontosan ez történik egy számítógép esetében, ahol a beküldött adatot a processzor feldolgozza, és képként megjeleníti a feldolgozott információt. A természetes dolgok rendkívül részletgazdagok, amiket betömöríthetünk, és a mesterséges intelligencia tudja értelmezni. Amit az agy csinál, az egy rendkívül részletgazdag, tömörített megjelenítése a világnak, amit hívhatunk modellnek. Tehát, ha van egy épületem, és arról egy tervrajzom, és azt lezsugorítom ezzel a furcsa tömörítéssel, akkor azt elhelyezhetem az agyamban.

Ugyanez történik egy komputerrel, ahol a mért jelek átalakulnak vizuális képekké, és ez a technológia már itt van, és az a céljuk vele, hogy az emberben létrejövő jeleket összekössék, és meghekkeljék ezzel a technológiával. Már megvan a matematikai algoritmus az idegek működésére, azt is tudjuk, hogyan gyűjti össze az információt, és hogyan villanik fel, hogy kommunikálhasson a másik idegsejttel. A hazai médiával egyébként egy gond van. Vannak bizonyos műsorok ugyan, ahol a műsorvezetők elpedzegetik a szálakat, de nem veszik komolyan a dolgot, valahogy elröhögcsélik az egészet, elviccelődnek ezeken a robotokon meg ezen a nanotechnológián, mert nyilván nem értenek hozzá. De kérdezem én, hogy mennyiből állna az, hogyha valaki egy kicsit komolyabban felkészülne egy rádióműsorra? Azért az újságírás nem ott kezdődik, hogy felolvasok valamit, oknyomozó munkát is érdemes végezni. Amikor az ember nanotechnológiáról és oltásokról szeretne megnyilvánulni, akkor érdemes ennek utána menni. Nem értem, hogy miért nem képesek elvégezni ezt a munkát? Ilyenkor felmerül azért az a kérdés, hogy lehet-e, hogy valójában elvégezték a munkát, vagy esetleg abban érdekeltek-e, hogy ne legyen elvégezve a munka? Tehát, ilyenkor egy elektromos jellel elindítja a kémiai vegyületeket a szinapszisokba. Ennek a működésére is megvan a matematikai modell. A neokortex olyan, mint egy hatalmas zongora, amit, ha stimulálsz, eljátszik egy szimfóniát. Ez a szimfónia a te univerzumod, a te valóságod. De ha csak az elektromos impulzusokat jelenítjük meg, akkor, mint ahogy először meg tudtuk jeleníteni ezt az áttetsző struktúrát, ezeket az elektromos objektumokat az agyszövetben. Ez a stimulált terület információt hordoz, amire, ha ráközelítünk, olyan, mint az átörökített világ. Ezeket a koordinátákat kiolvashatjuk, és kivetíthetjük az érzékelő térbe.

Ezzel a technológiával átírhatják a gondolataidat, úgy, hogy nem tudod eldönteni, honnan van indíttatásod valami iránt. Az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy ez a technológia már létezik. Ha megkapjuk ezeket a gondolatokat, azok spontánnak tűnhetnek. Tudva, hogy a bevetített gondolatok ugyanonnan származnak, ahonnan a saját gondolataid, és észre sem lehet venni a manipulációt. Ráveszik az embereket egy véleményre, vagy elfogadtatnak velük egy világrendet. Felhasználhatják arra is, hogy embercsoportokat egymásnak uszítsanak bármilyen célból. Ennek a sorsügynökségnek, vagy társadalommérnökségnek a terve már évtizedekre visszatekint. Minden, amit a programba terveztek, halad előre, és globálisan alkalmazzák már. Mindez nem fog elhozni számunkra egy normális világot. Már régóta tervezik, hogy minden ember ezzel a technológiával lesz irányítva. És ez nem demokrata vagy republikánus, fekete vagy fehér, gazdag-szegény, zsidó-gój, vallásos és nem vallásos különbségekről szól, hanem arról, hogy a jó, vagy a rossz oldalnak lesz-e hozzáférése ehhez a rendszerhez. És ha te nem vagy a része, akkor nagy valószínűséggel te egy nullától huszonnégyben megfigyelt és irányított személy leszel. Ez a technológia, ha nemzetközivé válik, akkor automatizált szuperkomputerek irányítják majd. Manipulálják majd az érzéseidet, a gondolataidat, bárhol a világon. Mindez táv-vezérelt. Ez a technológia tökéletesen kontrollháló. Egyszerűen megcéloznak vele, rád hangolódva a DNS-ed frekvenciamintájával, és manipulálják az elmédet. Egy ilyen technológiával elsősorban politikai vezetőket érdemes megcélozni, akik majd beállnak a sorba.

tmz

Biocentrizmus

Politikai hozzáállás, terror a “demokrácia” fészkeiben

Azt kommunikálja itthon a politika az emberek felé immár másfél éve, hogy bárki, aki megbetegszik a vírusban, az meg lesz gyógyítva. Nem tudom eldönteni ma már, hogy ez fenyegetésnek vehető az illetékesek szájából, vagy sokkal inkább vehető fenyegetésnek az az ígéretnek és mintegy prognosztizációnak is betudható megnyilatkozás, mely szerint az oltatlanok rövidesen komoly bajba kerülnek. […]

Read More
Biocentrizmus

World without money

Recently, a study was carried out on how to live without money. The idea came from Jacque Fresco, founder of the Venus Project, who believes that the world has reached a level of technology that allows us to build fully self-sustaining communities around the world that, when optimally designed, not only provide unimaginable levels of […]

Read More
Biocentrizmus

Koronanapló részlet

Kirúgták egy amerikai szimfonikus zenekarból a vezető fuvolistát, mert állítólag összeesküvés-elméleteket terjesztett a kovidról. Emily Skala harminchárom évig volt a Baltimore Szimfonikus Zenekar első fuvolistája – szerinte a közönség és a zenekar adományozóinak nyomására távolították el őt a zenekarból, ahol amúgy is csak a megfelelő alkalomra vártak már egy ideje, hogy ezt megtehessék. Ahogyan a […]

Read More